Поділитись:

На дорогах Волині завалюють старі та ставлять нові дорожні знаки (фото)

Середа, 19 квітня 2023, 21:56
На дорогах Волині завалюють старі та ставлять нові дорожні знаки (фото)

На автошляхах державного значення Волинської області проходять роботи з підвищення безпеки дорожнього руху, зокрема приводять до ладу дорожні вказівники.

Про це 19 квітня повідомили на фейсбук-сторінці Служби відновлення та розвитку інфраструктури у Волинській області. 

Працівники підрядних підприємств демонтують неактуальні, відновлюють пошкоджені та встановлюють нові дорожні знаки, водночас забезпечують їх належну видимість.

«Дорожні знаки є одним з елементів системи технічних засобів регулювання дорожнім рухом. Вони призначені для інформування учасників дорожнього руху про умови, напрямки та режими руху на автодорогах, вулицях та об’єктах сервісу чи на прилеглій території», – повідомили у службі.

Наголосили, що дорожні знаки мають перевагу перед дорожньою розміткою і можуть бути постійними, тимчасовими та зі змінною інформацією.

Закликають водіїв та інших учасників дорожнього руху бути уважними на автошляхах та не ігнорувати вимоги дорожніх вказівників.

На дорогах Волині завалюють старі та ставлять нові дорожні знаки (фото)На дорогах Волині завалюють старі та ставлять нові дорожні знаки (фото)На дорогах Волині завалюють старі та ставлять нові дорожні знаки (фото)На дорогах Волині завалюють старі та ставлять нові дорожні знаки (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів