Поділитись:

Іво Бобул подав у суд на журналістку Емму Антонюк через скандальне інтерв’ю

Вівторок, 16 травня 2023, 09:20
Іво Бобул подав у суд на журналістку Емму Антонюк через скандальне інтерв’ю

Український артист Іво Бобул подав у суд на журналістку та блогерку Емму Антонюк, яка звинуватила його у сексизмі.

Як розповів артист у програмі ЖВЛ, причиною такого рішення стало її скандальне інтерв'ю. Іво Бобул запевнив, що Емма не мала права публікувати його на YouTube, адже він, мовляв, не давав на це згоди, – інформує ТСН. 

«Я подав за те, що вона виставила (інтерв'ю – прим. ред.) Вона не мала на це права без мого дозволу. Я на це дозволу не давав. Треба все ж таки мати якусь честь. З вовками я по-вовчи, з людьми – по-людськи. Коли вже я пішов і мені сказали, які ще там запитання вона готувала мені... Я все одно б пішов! Вона хотіла хайпанути дуже гарно. Вона така і є», – зазначив співак.

Іво Бобул також відповів на закиди, що він «сексист». Зі слів музиканта, під час інтерв'ю він просто поділився своїми думками. Однак він точно не є «сексистом», адже дуже гарно ставиться до жінок і це нібито видно і в його творчості.

«Іво Бобул, сказав би краще, – секс-символ. По-перше, послухати репертуар... Про що? Тільки про кохання до жінок! Я залишаюся з тим, що я сказав, але просто кажу: «Так, я люблю жінок». Так, є таке в суспільстві і треба визнати, що таке є. Я сказав те, що я сказав. Я маю право казати, що я думаю. Я казав це не про всіх, а про деяких. Потрібно було це розуміти», – наголосив артист.

Нагадаємо: гучний скандал довкола Іво Бобула виник наприкінці лютого. Виконавець в інтерв'ю Еммі Антонюк назвав сучасних жінок «меркантильними» та «розпещеними». На тлі цього між ними виникла дискусія. Інтерв'ю закінчилося тим, що Іво Бобул кинув подаровану йому книгу та пішов. Емма ж тим часом опублікувала це все на своєму YouTube-каналі. Співак заявляв, що не давав на це згоди, а от Антонюк говорить, що жодних заборон від Бобула на публікацію не було. Згодом Іво Бобул перепросив за свої слова. А ще пізніше заявив, що його сторінку в соцмережі Instagram зламали і він нічого такого не писав. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
01 травня 2024
30 квітня 2024
26 квітня 2024
25 квітня 2024
23 квітня 2024
22 квітня 2024
21 квітня 2024
19 квітня 2024