Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин за четвер, 8 червня

Четвер, 08 червня 2023, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин за четвер, 8 червня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька та Волині за четвер, 8 червня. 

Про те, що на Донеччині загинув молодший лейтенант Віталій Петрук з Луцька

Головне у Луцьку: ТОП новин за четвер, 8 червня 

Лучанин Петрук Віталій Павлович, 13.03.1992 року народження, проходив військову службу за контрактом з 01.02.2022 року на посаді командира розвідувального взводу розвідувальної роти військової частини.

Молодший лейтенант Петрук Віталій Павлович загинув 07.06.2023 під час виконання бойового завдання  щодо захисту територіальної цілісності та незалежності України в районі населеного пункту Діброва Донецької області.

Показали момент аварії, в якій лучанку збили на пішохідному переході

Головне у Луцьку: ТОП новин за четвер, 8 червня 

У Луцьку 7 червня, о 17:55, на проспекті Відродження водій Volkswagen збив жінку на пішохідному переході.

Водій автомобіля Volkswagen не був уважний, не надав перевагу в русі пішоходу, який переходив дорогу по нерегульованому пішохідному переході та здійснив наїзд.

На місце події прибули працівники поліції для вияснення усіх обставин, та карета швидкої медичної допомоги.

Про те, що у Луцьку квартира тоне у фекаліях

Головне у Луцьку: ТОП новин за четвер, 8 червня 

У Луцьку квартиру затопило фекаліями. Повідомляють, що хтось з жителів багатоквартирного будинку викинув підгузок в туалет. 

Про такий «не добрий ранок» повідомила у фейсбуці Анна Анжеліка. Жінка зазначає, що інцидент трапився у четвер, 8 червня, у будинку на вулиці Шота Руставелі 9.

«Ось так почався наш ранок. Не добросусіди вкинули в стояк памперс, і затопило повністю квартиру і головний коридор. Служба ЖЕКу приїхала через годину. До того часу я стояла біля унітаза, і коли хтось зверху спускав воду, я всі фекалії збирала в відро, бо лилось по квартирі з унітаза. Сантехніки дістали дитячий памперс», – написала Анна. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів