Поділитись:

У Світязі – скандал: працівники нацпарку побили підприємця (відео)

Середа, 14 червня 2023, 21:20
У Світязі – скандал: працівники нацпарку побили підприємця (відео)

У селі Світязь на Волині – новий скандал, який пов'язують із директоркою Шацького нацпарку Марією Христецькою. Місцевий підприємець стверджує, що працівники національного парку незаконно втрутилися у роботу його магазину, а згодом ще й побили самого власника. Потерпілий стверджує: це все йому за те, що рік тому публічно заявив про свавілля директорки Нацпарку.

Про це йдеться в сюжеті 12 каналу.

Працівники нацпарку викликали поліцію, бо нібито у магазині підприємця продають алкоголь без ліценції. Власник магазину стверджує, що це не відповідає дійсності. Каже, що алкоголь у магазині є, але його не продають, на що й вказують відповідні таблички на полицях.

«Алкоголь залишився з минулого року, коли ще була ліцензія. Це залишики старого товару. Нова ще не готова, але з'явиться вже за кілька днів», – запевняє підприємець Андрій Суслов.

Підприємець пояснює, що перевіряти магазини може поліція, податкова, але аж ніяк не працівники нацпарку.

«В нацпарку інші функції. Це охороняти природу, а не перевіряти бізнес. Їм не за це платять зарплати. Хто їм дав наказ сюди йти? Христецька?», – обурюється власник магазину.

Поліції працівники нацпарку заявили, що в магазині їм продали алкоголь і в них є відеодокази. Продавчиня натомість стверджує, що в магазині чоловіки були, але нічого не купували. А про яке відео йдеться й гадки не має.

Алкоголь поліція з магазину вилучила. Тепер на підприємця чекає суд.

«Я тут злочину не бачу. В суду надам документи, що це було куплено минулого року», – каже власник магазину.

Можливо, це збіг, але саме Андрій Суслов один з тих, хто минулого року наважився відкрито заявити про свавілля директорки Шацького нацпарку Марії Христецької. Саме його заяви стали одним із важливих елементів у журналістських розслідуваннях, які привели директорку на лаву підсудних.

Підприємець каже, поки Христецьку не посадять за ґрати, вона через свої підлеглих і далі буде кошмарити бізнес. А особливо тих, хто пішов проти неї. У цьому Андрій Суслов переконався вже за кілька годин, коли його жорстоко поб'ють а продавчині магазину пригрозять фізичною розправою. 

Деталі – дивіться у сюжеті:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів
22 квітня 2024
18:59
12:30
21 квітня 2024
09:14
18 квітня 2024
17 квітня 2024
16 квітня 2024
23:07
12 квітня 2024
10 квітня 2024
08 квітня 2024