Поділитись:

«У кожної сторони є своя правда»: як в «ЖИТО» прокоментували скандал із вдовою загиблого Героя

Понеділок, 22 квітня 2024, 18:59
«У кожної сторони є своя правда»: як в «ЖИТО» прокоментували скандал із вдовою загиблого Героя

Неподалік Луцька у ресторанному комплексі «ЖИТО» днями трапився скандал. Адміністратор закладу відмовив вдові Героя Іванні Цюх у поминальному обіді на роковини загибелі її чоловіка Олександра Гнатюка. 

Спочатку адміністрація закладу відмовлялась коментувати цю прикру ситуацію. Про те через три дні на офіційній сторінці закладу у фейсбуці з'явилась їхня позиція. Після того, як вдова опублікувала відео, що викликало обурення в громадськості, шквал критики та гнівних коментарів в адресу закладу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мер Луцька Поліщук «кинув» військових на квартири (документи, відео)

У дописі зазначили, що заклад вибачився перед вдовою загиблого Героя пані Іванною

«У кожної сторони є своя частина правди та бачення, тому,вважаємо за необхідне, з турботи про наших гостей сказати про цю ситуацію своє слово.Найперше, ми і написали слова вибачення Іванні, і телефонували, щоб поспілкуватись з нею», – йдеться в повідомленні.

Кажуть, мовляв, є особливості самого приміщення, які не надають можливості розділити гостей на різні зали, тому «це обмеження обʼєктивне і ми вимушені шукати компромісні варіанти ,якщо на ту ж дату є декілька замовлень».

В цьому випадку запропонували інший варіант – проведення в відокремленій,закритій бесідці, яка обігрівається та використовується в будь-яку пору року.

«Зараз дуже багато напруги загалом і багато людей знаходяться в складних емоційних переживаннях,персонал також працює в цих умовах. Ми зацікавлені працювати,щоб якнайкраще задовільнити потреби кожного гостя і при цьому все ж потрібно партнерство та компроміси, через вище наведені фактори.Ми маємо величезну шану та вдячність до кожного захисника, бо можемо і жити і працювати і служити іншим. Наші наміри такі ж самі, як і ВАШІ. Ми йдемо до перемоги та підтримуємо наших хлопців всіма можливими способами.Звичайно, розуміємо, що у всіх нас велике емоційне напруження, ми всі прагнемо миру та справедливості. Тому приносимо наші вибачення за непорозуміння та ситуацію, яка склалася. Закликаємо всіх до єдності та конструктивності, адже саме це наближає нас до перемоги», – кажуть в ресторації «ЖИТО».

«У кожної сторони є своя правда»: як в «ЖИТО» прокоментували скандал із вдовою загиблого Героя 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів
01 травня 2024
22 квітня 2024
12:30
21 квітня 2024
09:14
18 квітня 2024
16 квітня 2024
23:07
12 квітня 2024
04 квітня 2024
18:00
03 квітня 2024