Поділитись:

Які особливості роблять пляшечки Авент зручними для використання*

Вівторок, 20 червня 2023, 12:06
Які особливості роблять пляшечки Авент зручними для використання*

З появою малюка батькам необхідно придбати багато різних речей, і пляшечки для годування є чи не найпершим предметом у цьому списку. Асортимент пропозицій вражає різноманітністю. Пляшечки Philips Avent, представлені на сайті https://pampik.com/ua/category/butylocki-i-soski-philips-avent, вважаються одними з найкращих. Які переваги має продукція відомого бренду, і чому їй довіряють мільйони батьків — розповідаємо далі в статті.

У чому полягають особливості пляшечок Avent?

Пляшечки Avent для води та молочних сумішей завоювали визнання в усьому світі завдяки високій якості, зручності та безпеці. Бренд з турботою підходить до створення продукції. Її переваги:

  • Якісні матеріали. На вибір представлені пляшечки з пластику (поліпропілену) та скла. Вони не містять бісфенол-А, що може порушувати гормональне здоров’я новонароджених, і не впливають на смак і запах дитячого харчування.

  • Широка фізіологічна соска. Така форма не шкодить прикусу. Смоктальні рухи дитини будуть максимально наближені до натуральних, а бархатиста поверхня під час тактильного контакту нагадує мамині груди. Тому легко чергувати природне та штучне годування — дитина не відчуватиме дискомфорту та не відмовлятиметься від пляшечки. Завдяки спеціальним «пелюсткам» усередині соска надзвичайно пружна, м’яка і зберігає форму впродовж тривалого використання.

  • Антиколькова система. Клапан AirFree запобігає проковтуванню повітря дитиною під час годування. Це дозволяє уникнути появи кольок і газів у новонародженого. Крім того, соска наповнюється навіть під час годування у вертикальному положенні, що робить процес особливо комфортним як для батьків, так і для малюка.

  • Продумана конструкція. Пляшечки легко розбираються і мають ергономічну форму, тому зручно лежать у руці. Соски сумісні з усіма виробами лінійки. Представлений великий вибір об’ємів, тому знайти варіант для годування сумішшю або пиття води під час прогулянки буде неважко.

Зазначимо, що пляшечки мають стильний універсальний дизайн, тому однаково підходять для хлопчиків і дівчаток. Нейтральні кольори, прозора основа, лаконічний логотип — нічого зайвого!

Як вибрати дитячу пляшечку для годування та не помилитися

Обираючи пляшечки для води Avent, зверніть увагу на такі параметри:

  • Об’єм. Для годування немовлят краще вибирати місткості до 150 мл. Для дітей від 6 місяців оптимально підходять пляшечки від 200 мл. Виробник вказує вікову категорію на пакуванні, що спрощує вибір. Якщо ви шукаєте пляшечку, щоб дитина могла вгамувати спрагу на прогулянці або в школі, вибирайте вироби об’ємом до 250 мл.

  • Матеріал. Скляні пляшечки міцні та відмінно зберігають температуру сумішей. Пластикові — легкі та коштують дешевше. Обидва варіанти безпечні для здоров'я малюка, тому можна сміливо вибирати як пластик, так і скло.

  • Вартість. Ціна виробу безпосередньо залежить від об’єму та матеріалу виготовлення. Виробник залишає вибір за батьками — компанія Philips пропонує товари на будь-який смак і бюджет.

Купувати пляшечки варто виключно у спеціалізованих магазинах, наприклад, на сайті Pampik. В інтернет-магазині представлено багато брендових товарів, а замовити їх можна всього у кілька кліків.

Різноманітність продукції Philips Avent

Компанія Philips пропонує не лише дитячі пляшки для води Авент. В асортименті також представлені пустушки та чашки-непроливайки, що допоможуть дитині навчитися пити самостійно.

Також є можливість придбати товари, що значно полегшують життя матусям і татусям: молоковідсмоктувачі, стерилізатори, підігрівачі для пляшечок, пароварки-блендери. Продукти Philips Avent зможуть задовольнити будь-які бажання батьків у догляді за дитиною.

Надрукувати
мітки:
коментарів
14 травня 2024
13 травня 2024
22:08
18:52
12:27
09 травня 2024
04 травня 2024
08:00
19 квітня 2024
18 квітня 2024
17 квітня 2024