Поділитись:

Черепно-мозкова травма та забої: подробиці ДТП на мосту у Луцьку (відео)

Вівторок, 04 липня 2023, 15:31
Черепно-мозкова травма та забої: подробиці ДТП на мосту у Луцьку (відео)

У Луцьку на мосту, що на Рівненській зіткнулися Fiat та Renault.

Журналістам телеканалу «Конкурент TV» повідомили подробиці ДТП, в якій на дах перекинувся Fiat.  

 

Директор «Волинського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Володимир Шмаль зазначив, що у ДТП – двоє потерпілих. 

«Усього у ДТП є двоє потерпілих. У водія Fiat попередньо діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку та забій грудної клітки. Його госпіталізували у Луцьку міську клінічну лікарню. У ще однієї потерпілої діагностували гостру реакцію на стрес – вона від госпіталізації відмовилась», – проінформував він. 

Речниця ГУНП у Волинській області Марина Балдич повідомила, що нині на місті працює СОГ. 

«Зіткнулися автомобілі Renault та Fiat. Водія «фіата» доставили в лікарню для обстеження. Наразі на місці працює слідчо-оперативна група Луцького районного управління поліції. Вирішуватиметься питання про внесення відомостей до єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 286 Кримінального кодексу України. Мова йде про порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило тілесні ушкодження», – розповіла Марина Балдич. 

Нагадаємо: у Луцьку внаслідок дорожньо-транспортної пригоди легковик перекинувся на дах, ще декілька автівок зазнали механічних ушкоджень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів