Поділитись:

На Волині кращим поліцейським вручили нагороди (фото)

Вівторок, 04 липня 2023, 17:01
На Волині кращим поліцейським вручили нагороди (фото)

На Волині з нагоди Дня Національної поліції поліцейські отримали подяки, грамоти та відзнаки.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці поліції Волинської області.

На Волині кращим поліцейським вручили нагороди (фото) 

Присутні вшанували хвилиною мовчання полеглих у війні з Росією – тих, хто віддав життя за Батьківщину і незалежність України.

Начальник ГУНП у Волинській області Юрій Крошко подякував особовому складу за сумлінне виконання службових обов’язків.

На Волині кращим поліцейським вручили нагороди (фото) 

«Сьогодні восьма річниця з часу створення Національної поліції України. За цей час всередині системи відбулись суттєві зміни, і вони позитивні. З часу повномасштабного вторгнення ми робимо все, що від нас потрібно, аби забезпечити порядок в області, а іноді й більше, ніж це передбачено функціональними обов’язками. З травня минулого року наші колеги несуть службу в зоні бойових дій, працюють на деокупованих територіях, інші забезпечують порядок і безпеку тут. Дякую всім, хто прикладає максимум зусиль задля того, аби громадяни жили спокійно та безпечно», – наголосив начальник поліції.

На Волині кращим поліцейським вручили нагороди (фото) На Волині кращим поліцейським вручили нагороди (фото) 

Працівники ГУНП отримали цінні подарунки від начальника управління Юрія Крошка з нагоди професійного свята.

Цього дня присвоєно спеціальні звання: полковник поліції – підполковнику поліції, т.в.о. начальника Луцького РУП Володимиру Костанюку, підполковник поліції – начальнику Володимирського РВП, майору Василю Майданюку та заступнику начальника Володимирського РВП, майору Олександру Давидюку.

З нагоди 8-ї річниці створення Національної поліції України нагороджено понад сімдесят працівників структурних та територіальних підрозділів Головного управління Національної поліції у Волинській області. Заохочувальні відзнаки працівникам передали для урочистого вручення безпосередньо у колективах підрозділів.

Окрім того, відбулось вручення ключів від службових автомобілів, придбаних за кошт держбюджету Національною поліцією України.

На Волині кращим поліцейським вручили нагороди (фото) На Волині кращим поліцейським вручили нагороди (фото) На Волині кращим поліцейським вручили нагороди (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів
02 травня 2024
01 травня 2024
14:18
10:35