Поділитись:

У Центральному парку Луцька знесуть атракціони (фото)

Автор: Максим Косюр |
Середа, 19 липня 2023, 10:49
У Центральному парку Луцька знесуть атракціони (фото)

У Луцьку зобов'язали власника шести атракціонів демонтувати їх, адже у нього відсутні дозвільні документи на встановлення цих об'єктів.

Відповідне рішення ухвалив виконком Луцькради.

«Зобов’язати власника тимчасових споруд (три літніх майданчики, шість ігрових атракціонів – батути, надувна гірка, лабіринт, дитяча риболовля), що розташовані без відповідних дозвільних документів в Центральному парку біля дитячого містечка «Мадагаскар», протягом п’яти днів з дати ухвалення цього рішення демонтувати їх власним коштом», – йдеться в рішенні.

Департамент муніципальної варти має сповістити про це рішення власника, якщо ж він відмовиться демонтувати атракціони, тоді це в примусовому порядку зроблять муніципали.

У Центральному парку Луцька знесуть атракціони (фото)У Центральному парку Луцька знесуть атракціони (фото)У Центральному парку Луцька знесуть атракціони (фото)У Центральному парку Луцька знесуть атракціони (фото)У Центральному парку Луцька знесуть атракціони (фото)У Центральному парку Луцька знесуть атракціони (фото) 

До слова, ці атракціони взагалі не мають жодних дозволів на розміщення. Ще в червні мунвартівці виявили це правопорушення, оштрафували власника та видали припис з вимогою прибрати тимчасові споруди, але господар атракціонів цього досі не зробив.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів