Поділитись:

Співак з Луцька MONATIK зізнався, що живе зараз на заощадження (відео)

Неділя, 30 липня 2023, 13:39
Співак з Луцька MONATIK зізнався, що живе зараз на заощадження (відео)

Відомий співак з Луцька Дмитро Монатік зізнався, що має можливість заробляти у цей час. Кошти він отримує завдяки роялті – виплати за прослуховування та використовувати його треків. А також заробляє, як продакшн та завдяки студії. Адже більшість виступів – благодійні.

Про це він розповів у інтерв'ю ведучому Славі Дьоміну у рамках його проєкту «Слава+», передає ВСН з посиланням на Media Новини.

«Зараз трішечки починає в Україні розвиватися система роялті. Вона починає працювати і я думаю, що з роками вона буде ще краща. Це невеликі заробітки, але хоч щось. Працює студія, заробляємо як продакшн. Концерти взагалі не ті гроші, враховуючи те, що ми намагаємося якомога більше зібрати сьогодні на допомогу. Вони перш за все благодійні. Корпоративи теж є, їх небагато, але вони тримають на плаву», – сказав артист.

Проте живе родина саме на заощаджені кошти до початку повномасштабної війни. Дружина Монатіка в Англії не працює. За словами артиста, на місяць їм потрібно тисяча доларів для Дмитра у Києві та дві тисячі фунтів для Ірини та синів в Англії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів