Поділитись:

Сезон у розпалі: що постять гарячі відпочивальниці Світязя (фото 18+)

Автор: Ольга Зейлик |
Понеділок, 31 липня 2023, 19:00
Сезон у розпалі: що постять гарячі відпочивальниці Світязя (фото 18+)

Сезон на Світязі стартував трохи пізніше, ніж зазвичай. Тому на кінець липня – початок серпня пришов пік туристичного потоку, а відповідно й соцмережі зарясніли знімками відпочивальників.

Журналісти сайту новин Луцька та Волині «Конкурент» прогулялися Інстаграмом у пошуках спекотного контенту і знайшли для вас багато гарячих світлин.

Дівчата позують у воді і на суші, на фоні світязьких хвиль, на катамаранах і в басейнах.

Головними аксесуарами для таких літніх знімків більшість дівчат обирають купальники, доповнюючи вбрання пляжними накидками чи капелюшками.

Не забувають відпочивальниці і про оригінальні пози для фото. Ще б пак, таким краєвидам пасують лише найвигідніші ракурси.

Тож пропонуємо до перегляду добірку звабливих красунь, які ніжаться в проміннях теплого волинського сонця.

Сезон у розпалі: що постять гарячі відпочивальниці Світязя (фото 18+)Сезон у розпалі: що постять гарячі відпочивальниці Світязя (фото 18+)Сезон у розпалі: що постять гарячі відпочивальниці Світязя (фото 18+)Сезон у розпалі: що постять гарячі відпочивальниці Світязя (фото 18+)Сезон у розпалі: що постять гарячі відпочивальниці Світязя (фото 18+)Сезон у розпалі: що постять гарячі відпочивальниці Світязя (фото 18+)Сезон у розпалі: що постять гарячі відпочивальниці Світязя (фото 18+)Сезон у розпалі: що постять гарячі відпочивальниці Світязя (фото 18+)Сезон у розпалі: що постять гарячі відпочивальниці Світязя (фото 18+)Сезон у розпалі: що постять гарячі відпочивальниці Світязя (фото 18+)Сезон у розпалі: що постять гарячі відпочивальниці Світязя (фото 18+)Сезон у розпалі: що постять гарячі відпочивальниці Світязя (фото 18+)Сезон у розпалі: що постять гарячі відпочивальниці Світязя (фото 18+)Сезон у розпалі: що постять гарячі відпочивальниці Світязя (фото 18+)Сезон у розпалі: що постять гарячі відпочивальниці Світязя (фото 18+)Сезон у розпалі: що постять гарячі відпочивальниці Світязя (фото 18+)Сезон у розпалі: що постять гарячі відпочивальниці Світязя (фото 18+)Сезон у розпалі: що постять гарячі відпочивальниці Світязя (фото 18+)Сезон у розпалі: що постять гарячі відпочивальниці Світязя (фото 18+)Сезон у розпалі: що постять гарячі відпочивальниці Світязя (фото 18+)Сезон у розпалі: що постять гарячі відпочивальниці Світязя (фото 18+)Сезон у розпалі: що постять гарячі відпочивальниці Світязя (фото 18+) 

Нагадаємо: журналісти сайту новин Луцька і Волині «Конкурент» дізналися, де купити купальника в Луцьку, а також порахувати, у скільки може обійтися дорога з Луцька на Світязь залежно від виду транспорту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів