Поділитись:

Що купити на згадку про Світязь: ТОП сувенірів (фото)

Понеділок, 07 серпня 2023, 17:48
Що купити на згадку про Світязь: ТОП сувенірів (фото)

Літній сезон у розпалі, чимало охочих поніжитись на сонечку обрали для себе один з найвідоміших місць відпочинку – озеро Світязь. Відпочивальники приїздять сюди не лише насолодитись хвилями найглибшого озера в Україні, а й відвідати місцевий ринок, де можна придбати всілякі смаколики та сувеніри.

У селі Світязь в літній сезон місцевий ринок має досить великий попит. Отож, про сувеніри, які пропонують придбати відпочивальникам, а також про ціни на продукцію – у матеріалі БУГу.

Місцеві пропонують відпочивальникам купити не лише смачну рибу та пухкі пончики, а й залишити собі на згадку сувенір з відпочинку. Більша частина товару на поличках виготовлена з дерева – дощечки, аксесуари, скриньки та інше.

Що купити на згадку про Світязь: ТОП сувенірів (фото) Що купити на згадку про Світязь: ТОП сувенірів (фото) Що купити на згадку про Світязь: ТОП сувенірів (фото) 

Ціна на дерев’яні тарілки з гравіюванням від 80 до 200 гривень, залежно від розміру. Менажниця, дерев’яний посуд, що розділений всередині для зручної подачі їжі, вартує від 300 до 700 гривень.

Чашки зі згадкою про Світязь стартують від 100 гривень. Для повнолітніх покупців представленні чарки по 40 та пивні бокали від 200 гривень.

Всілякі дрібнички, тобто магнітики, лопатки та підставки під кружки – від 20 гривень. Попитом на ринку користуються аксесуари з різноманітним гравіюванням (марка автомобіля, ім’я, знак зодіаку та інше). На поличках також зустрічається біжутерія – сережки, підвіски, каблучки та браслети.

Ринок на Світязі дещо запозичив тематику українських Карпат, тому охочі можуть купити вина, медовуху з різними смаками, чуні з овечої вовни та чай.

Для малят представлений великий вибір м’яких іграшок. Дітки можуть обрати улюблених тваринок та головних героїв мультфільмів, найбільше на ринку зустрічаються овечки та гуси.

Якщо ж відпочинок відбувся незаплановано, на ринку туристи завжди зможуть придбати купальник, плавки, капелюшки, капці та надувний круг для плавання.

Нагадаємо, що цього року вартість пончиків – від 35 гривень за штуку, придбати можна зі смаками чорниці, вишні, полуниці, маку, згущеного молока, шоколаду та малини-лохини. Місцеві жінки пропонують для туристів також ягоди від 30 до 70 гривень за 0,5 л.

Хітом продажів вважають заготовлену рибу, що продають на ринку. Отож, ціни: печена риба від 30 до 50 гривень, сом та товстолоб холодного або гарячого копчення – від 150 до 250 гривень. Найдорожчим делікатесом є вугор гарячого копчення, його ціна сягає до 1 000 гривень.

Що купити на згадку про Світязь: ТОП сувенірів (фото) 

Нагадаємо: журналісти побували на Світязі та отримали ексклюзивний рецепт пончиків від відомої волинської господині Тетяни.

Що купити на згадку про Світязь: ТОП сувенірів (фото)Що купити на згадку про Світязь: ТОП сувенірів (фото)Що купити на згадку про Світязь: ТОП сувенірів (фото)Що купити на згадку про Світязь: ТОП сувенірів (фото)Що купити на згадку про Світязь: ТОП сувенірів (фото)Що купити на згадку про Світязь: ТОП сувенірів (фото)Що купити на згадку про Світязь: ТОП сувенірів (фото)Що купити на згадку про Світязь: ТОП сувенірів (фото)Що купити на згадку про Світязь: ТОП сувенірів (фото)Що купити на згадку про Світязь: ТОП сувенірів (фото)Що купити на згадку про Світязь: ТОП сувенірів (фото)Що купити на згадку про Світязь: ТОП сувенірів (фото)Що купити на згадку про Світязь: ТОП сувенірів (фото)Що купити на згадку про Світязь: ТОП сувенірів (фото)Що купити на згадку про Світязь: ТОП сувенірів (фото)Що купити на згадку про Світязь: ТОП сувенірів (фото)Що купити на згадку про Світязь: ТОП сувенірів (фото)Що купити на згадку про Світязь: ТОП сувенірів (фото)Що купити на згадку про Світязь: ТОП сувенірів (фото)Що купити на згадку про Світязь: ТОП сувенірів (фото)Що купити на згадку про Світязь: ТОП сувенірів (фото)Що купити на згадку про Світязь: ТОП сувенірів (фото)Що купити на згадку про Світязь: ТОП сувенірів (фото)Що купити на згадку про Світязь: ТОП сувенірів (фото)Що купити на згадку про Світязь: ТОП сувенірів (фото)Що купити на згадку про Світязь: ТОП сувенірів (фото)Що купити на згадку про Світязь: ТОП сувенірів (фото)Що купити на згадку про Світязь: ТОП сувенірів (фото)Що купити на згадку про Світязь: ТОП сувенірів (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів