Поділитись:

Волинянин робив інтимні фото та надсилав неповнолітнім через соцмережі

Четвер, 17 серпня 2023, 19:21
Волинянин робив інтимні фото та надсилав неповнолітнім через соцмережі

31-річний житель Луцького району робив інтимні знімки та надсилав через соцмережі неповнолітнім.

Його викрили та вже оголосили про підозру, триває слідство – розповіли в секторі комунікації поліції Волинської області.

За цими фактами слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2,3 ст. 301, ч. 1 ст. 156, ч. 1 ст. 156-1 Кримінального кодексу України. 

Під час досудового розслідування встановили, що 31-річний житель Луцького району виготовляв фотознімки, які згідно з висновком судової мистецтвознавчої експертизи містять порнографічний зміст, та надсилав через соцмережу неповнолітній.

Крім того, чоловік домовився про зустріч із неповнолітньою потерпілою, проте стали на заваді правоохоронці. Всього задокументовано 5 фактів протиправної діяльності фігуранта.

Поліцейські затримали волинянина за ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та оголосили йому про підозру у скоєних злочинах. Вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу підозрюваному. Триває слідство.

Задокументували та припинили незаконну діяльність зловмисника слідчі ГУНП у Волинській області спільно із оперативниками кіберполіції у Волинській області за процесуального керівництва обласної прокуратури.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів