Поділитись:

До Дня міста Луцька Uklon проаналізував поїздки волинян*

Вівторок, 22 серпня 2023, 18:05
До Дня міста Луцька Uklon проаналізував поїздки волинян*

До Дня народження Луцька Uklon проаналізував десятки тисяч поїздок волинян та дізнався як містяни користуються сервісом виклику авто під час широкомасштабної війни в Україні.

Ось дані застосунку про характер та кількість поїздок в Луцьку:

  • Починаючи з серпня минулого року і до сьогодні, волиняни та гості міста проїхали понад 4 мільйони кілометрів та провели в дорозі 181 250 годин. Сюди увійшли як поїздки у межах міста, так і міжміські перевезення.
  • Найчастіше містяни їздили у торгові центри, особливо у вихідні дні. Серед інших популярних маршрутів – лікарня, житлові комплекси та готелі, як от «Україна» й MOJO.
  • Центральний парк культури і відпочинку, 40-й та 55-й райони Луцьку є найбільшими за кількістю замовлень напрямками у місті.
  • Під час своїх поїздок пасажири користувалися додатковими послугами: «Водій не палить», «Я везу тварину», та «Тиша в салоні». Та найбільше замовляли послугу з кондиціонером, щоб поїздки були комфортними, особливо в спекотну пору.
  • Після завершення поїздки волиняни значно менше залишали чайові водіям у порівнянні з іншими містами.
  • Натомість, типовий водій Uklon у Луцьку за кількості днів у рік виконує замовлення майже однаково із водіями в більших містах.
  • Окрім поїздок, волиняни полюбляли користуватися також послугами доставки в Uklon. Найчастіше доставляли товари з ресторану «Дядя Pizza», торгового центру «ПортCity» та АЗС UPG.

Зазначимо, в Uklon доступна доставка малогабаритних речей, товарів та вантажів до 20 кг – до адреси та до дверей. Під час поїздки усі пакунки застраховані. Крім того, користувач може оформити повернення доставки, від якої відмовився або не зміг прийняти.

До Дня міста Луцька Uklon проаналізував поїздки волинян*

Надрукувати
мітки:
коментарів