Поділитись:

Чи підуть учні цього року на дистанційку – відповідь МОН

Неділя, 03 вересня 2023, 06:12
Чи підуть учні цього року на дистанційку – відповідь МОН

В Україні 1 вересня стартував новий навчальний рік. У Міносвіти не виключають, що школярам доведеться перейти на дистанційну форму навчання.

Про це розповів  заступник міністра освіти і науки України Андрій Сташків в ефірі національного телемарафону, – пише ТСН. 

Ймовірність змішаного навчання спровокована тим, що  Росія, як і торік, обстрілюватиме енергетичну інфраструктуру нашої держави восени та взимку.

«Ми очікуємо, як і попереджає уряд та Міноборони, на можливі обстріли енергетичної інфраструктури, у зв'язку з чим можуть бути вимкнення електроенергії», – заявив Сташків.

За його словами, школи на сьогодні активно готуються до таких ситуацій. Зокрема, у навчальних закладах купують і підключають генератори.

«Якщо школи не матимуть генераторів, будуть змушені перейти на дистанційну форму, аби учні мали доступ до освіти», – наголосив посадовець.

Нагадаємо: на Волині військовослужбовець Віктор Дудик, який до служби був класним керівником учнів нинішнього 9-класу Туропинської гімназії, що в Турійській громаді, приїхав 1 вересня на святкову лінійку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів