Поділитись:

Епіфаній освятив автобуси для евакуації поранених, які придбали волиняни (фото)

Вівторок, 12 вересня 2023, 11:49
Епіфаній освятив автобуси для евакуації поранених, які придбали волиняни (фото)

Митрополит ПЦУ Епіфаній освятив автобуси для екстренної медичної евакуації, які придбали волинські благодійники й переобладнали у Бердичеві.

Про це повідомили на сайті Православної церкви України.

«Блаженнійший Митрополит Київський і всієї України Епіфаній на подвір’ї Свято-Михайлівського Золотоверхого монастиря 11 вересня 2023 року освятив два великих евакуаційних автобуси для потреб Відділу соціального служіння Київської Митрополії «Параволан» під керівництвом Романа Холодова», – йдеться у дописі.

Зазначають, що волонтерська група «Параволан» зараз активно проводить евакуацію поранених і хворих українських воїнів з зони бойових дій. 

Після освячення Епіфаній поспілкувався з меценатом, очільником ГО «Волинське Братство святого Володимира Великого» Сергієм Мостенцем, який посприяв у придбанні й переобладнанні цих вельми необхідних транспортних засобів, та відзначив його орденом святого великомученика Юрія Переможця.

Відомо, що ці автобуси ще донедавна перевозили пасажирів у Бельгії, але «Волинське братство» їх викупило, машини переобладнали у Бердичеві. Вже незабаром ці автобуси попрямують на фронт рятувати життя захисників.

Епіфаній освятив автобуси для евакуації поранених, які придбали волиняни (фото)Епіфаній освятив автобуси для евакуації поранених, які придбали волиняни (фото)Епіфаній освятив автобуси для евакуації поранених, які придбали волиняни (фото)Епіфаній освятив автобуси для евакуації поранених, які придбали волиняни (фото)Епіфаній освятив автобуси для евакуації поранених, які придбали волиняни (фото)Епіфаній освятив автобуси для евакуації поранених, які придбали волиняни (фото)Епіфаній освятив автобуси для евакуації поранених, які придбали волиняни (фото)Епіфаній освятив автобуси для евакуації поранених, які придбали волиняни (фото)Епіфаній освятив автобуси для евакуації поранених, які придбали волиняни (фото)Епіфаній освятив автобуси для евакуації поранених, які придбали волиняни (фото)Епіфаній освятив автобуси для евакуації поранених, які придбали волиняни (фото)Епіфаній освятив автобуси для евакуації поранених, які придбали волиняни (фото)Епіфаній освятив автобуси для евакуації поранених, які придбали волиняни (фото)Епіфаній освятив автобуси для евакуації поранених, які придбали волиняни (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
24 квітня 2024
23 квітня 2024
13 березня 2024
11 березня 2024
01 березня 2024
28 лютого 2024
22 лютого 2024
19 лютого 2024
10:28
14 лютого 2024
10 лютого 2024