Поділитись:

Депутата Волиньради Кошельника, якого взяли на хабарі, відсторонили з посади директора ліцею (відео)

П'ятниця, 15 вересня 2023, 16:08
Депутата Волиньради Кошельника, якого взяли на хабарі, відсторонили з посади директора ліцею (відео)

Депутата Волинської обласної ради Валентина Кошельника, якого зловили на хабарі, відсторонили з посади директора Володимирського спортивного ліцею.

Про це повідомили під час засідання освітньої комісії облради, йдеться у сюжеті ТРК «Аверс».

Спортивний ліцей підпорядковується Волинській обласній раді, тож рішення про відсторонення приймали депутати. Інформація про те, що пана Валентина взяли на хабарі у 35 тисяч доларів з'явилась 12 вересня. Уже через два дні на освітній комісії розглянули питання про відсторонення його від виконання обов'язків директора Володимирського спортивного ліцею. Рішення про увільнення чоловіка з посади члени комісії підтримали одноголосно.

«Розглядалось питання призначення виконувача обов'язків керівника Володимирського спортивного ліцею. Було винесено на розгляд комісії питання про призначення Ручик Ольги Іванівни, заступника з виховної роботи цього закладу. Вирішили покласти на неї обов'язки очільника та увільнити Валентина Кошельника з посади», – каже Інна Сабін, заступниця начальника відділу комунального майна.

Вона також додала, що рішення про його відсторонення прийняли через його відсутність на роботі та неможливість виплати авансу працівникам освітнього закладу. За її словами, без підпису директора виплатити кошти освітянам неможливо, тому й виникла нагальна потреба у призначені нової керівниці.

«Станом на сьогодні він відсутній на роботі. У зв'язку з цим і виникла потреба призначити нового виконувача обов'язків керівника закладу. Вже середина місяця, працівники мають отримати аванс, його треба виплачувати, адже тоді це буде порушення прав працівників цього закладу, тому обласна рада й розглядала це питання», – додає пані Інна.

До слова, Валентина Кошельника увільнили від виконання обов'язків директора навчального закладу, проте він досі залишається на посаді заступника директора.

Нагадаємо: на хабарі у 35 000 доларів США затримали депутата Волинської обласної ради. За вказану суму депутат обіцяв «вирішити» земельне питання. Затримали його під час передачі третього траншу – 25 000 доларів США. Громадянин хотів придбати ділянку для ведення господарської діяльності, тим самим інвестуючи кошти в одну із громад області. Проте за таку можливість він мав надати депутату неправомірну вигоду.

Після затримання Кошельника правоохоронці також провели обшуки у приміщенні Володимирської міської ради, місцевому ЦНАПі та вдома у міського голови Ігоря Пальонки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
02 травня 2024
01 травня 2024
14:18