Поділитись:

Чоловік відмовився гладити собаку в літаку, і весь салон виступив проти нього

Середа, 20 вересня 2023, 04:22
Чоловік відмовився гладити собаку в літаку, і весь салон виступив проти нього

Чоловік висловив своє обурення після того, як «службовому собаці» дозволили вільно бродити завантаженим літаком. Через це він налаштував проти себе решту в салоні. Про неприємний досвід 35-річний пасажир розповів на Reddit, зізнавшись, що не любить собак.

Про це розповідає УНІАН.

«Ми злітаємо, і як тільки ми набираємо висоту, собака сам йде проходом. Він просто ходить сам по собі, і люди його гладять... Я встаю, знаходжу стюардесу і питаю про собаку. Мені сказали, що це службовий собака, і що вони нічого не можуть зробити... Він гуляв досить довго, і я поняття не мав, чия це собака... Він підійшов до мене, поклав на мене лапи і дивився так, ніби чекав, щоб я його погладив. Але я підняв ноги на сидіння», – розповів чоловік.

Він засумнівався, що це «справжній службовий собака».

«Я закричав: будь ласка, хтось може прийти і забрати собаку? Підійшла жінка, щоб забрати його. Я попросив, щоб вона контролювала свого собаку, тримала свого улюбленця у переносці», – додав пасажир.

Однак жінка не поставилася до цього прохання серйозно, заявивши, що тільки у нього виникли проблеми, і її підтримали інші пасажири.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів