Поділитись:

Жінка висунула абсурдне прохання до подружок на своє весілля – усі шоковані

Четвер, 21 вересня 2023, 04:40
Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

Бути подружкою нареченої може бути не так весело, як здається. Інколи доводиться йти на значні поступки, до яких психологічно ти не була готовою. Наприклад, вам доведеться одягнути те, що ви точно не хотіли б носити. 

Зазвичай ми готові на компроміси заради близьких, але часом вимоги можуть бути неприйнятними. Саме з такою дилемою стикнулася 25-річна дівчина, яка поскаржилася на форумі Reddit щодо вимог своєї подруги-нареченої, – розповідає УНІАН. 

«Кілька днів тому вона зустрілася зі мною та рештою подружок, щоб обговорити плани щодо зачісок, макіяжу та суконь. Спочатку все здавалося розумним», – розповіла дівчина.

Так, майбутня наречена запланувала зимову казкову тематику з синіми сукнями різних відтінків із сріблястими акцентами, прикрасами у вигляді сніжинок і м’яким макіяжем. Трохи неочікуваною вимогою стало носіння блакитних контактних лінз, але з цим авторка допису проблем не має.

«Що зрештою стало для мене проблемою, так це те, що [наречена] попросила, щоб ми всі пофарбували волосся», – розповіла вона.

Дівчина зазначає, що і так має не дуже здорове волосся через те, що її матір майже щодня випрямляла їй волосся в дитинстві. 

«Це дійсно пошкодило моє волосся. Я майже впевнена, що це призвело до того, що моє волосся стало тоншим, ніж було раніше. Я знаю, що освітлення також може пошкодити ваше волосся, і я не почуваюся комфортно через необхідність приймати ще й цей ризик», – обурюється дівчина.

Зрештою вона пояснила нареченій, що відчуває дискомфорт від перспективи пофарбувати волосся, а тому не зможе цього зробити. 

«Я запитала, чи можу я просто вдягнути перуку, і вона сказала «ні», що перуки дешеві та неприродні, і вона хоче, щоб ми вибілювали наше справжнє волосся, а не якусь дешеву імітацію на день. Я справді не хочу фарбувати волосся, але я також не хочу зіпсувати [її] ідеальний день», – каже дівчина і зізнається, що тепер почувається безпорадною.

Чимало людей, які почали ділитися своїми думками в коментарях, були обурені вимогами нареченої. 

«Я б відмовилася від вимоги носити контактні лінзи. Намагатися змусити інших освітлити волосся на весілля? Абсурд. Просто відступіть зараз, це не варте того, щоб бути частиною цього божевільного весілля на тему Ельзи (з мультфільму «Холодне серце» – УНІАН). Їй буде тільки гірше. Тікай», – каже одна з коментаторок.

«Смішно те, що якщо вона отримає своє «бачення», дуже ймовірно, що через кілька років вона погляне на свої весільні фотографії і здригнеться», – прокоментував інший дописувач.

Нагадаємо: невдоволена жінка скасувала весілля після того, як її гості відмовилися платити по 1500 доларів кожен. Наречена С'юзан хотіла влаштувати вечірку вартістю 60 000 доларів, але мала всього 15 тисяч. Коли вона щосили намагалася сплатити рахунок, їй довелося відмовитися від весілля.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
19 квітня 2024
13 березня 2024
11 березня 2024
07 березня 2024
07 лютого 2024
03 лютого 2024
26 січня 2024
04 січня 2024
05 грудня 2023
27 листопада 2023