Поділитись:

Новий скандал у Крупівському НРЦ: ексдиректора звинувачують у булінгу незрячого

Автор: Ольга Зейлик |
П'ятниця, 22 вересня 2023, 14:46
Новий скандал у Крупівському НРЦ: ексдиректора звинувачують у булінгу незрячого

У Крупівському навчально-реабілітаційному центрі назрів новий конфлікт. Один з педагогів звинуватив ексдиректора Олега Дацюка у булінгу. Проте сам колишній очільник заперечив цей факт.

Про нібито тиск та булінг у фейсбуці заявив Віталій Ткачук, який викладає у цьому закладі.

«Власне, в середу, під час великої переви заходить (Олег Дацюк, - ред.) до учительської і відразу до мене зі словами, що мовляв я коли повернусь, то тобі залишу дві години історії. Я йому відповів, що у вас нічого не забирав, на що він повторив, що залишить, коли повернеться на роботу, дві години історії. Іншими словами, що він докладе зусиль і зробить все можливе, аби я не працював в закладі. Я це розцінюю як тиск і булінг, помсту за те, що я не прийшов на мітинг на його підтримку», – зазначив незрячий педагог Віталій Ткачук.

Він вважає, мовляв, якщо Дацюк повернеться на роботу, то буде і надалі робити колотнечу в колективі.

«Пригадую він завжди на педрадах казав так, що я за крісло за посаду не тримаюсь, що я знайду роботу будь-де, а ви, маючи на увазі нас, працівників, без нього працювати ну ніяк не зможемо. А зараз виходить, що він за посаду тримається та ще двома руками і ногами. Знаєте, наші герої України воюють з росією, а Олег Дацюк воює з незрячим вчителем.

P.S. я це пишу не задля того, що боюсь, що він в мене забере години, вразі коли виграє суд, мені правда не залежить на цьому, а пишу тому, що вважаю, що якщо пан Дацюк повернеться на роботу буде і надалі робити колотнечу в колективі і налаштовувати, зіштовхувати лобами людей один з одним.

PP.S. Розумію, що зараз посипиться хейт на мене після цього допису, мовляв, який хороший Олег Дацюк, а я йому і в підметки не годжусь, але як на мене треба завжди залишатись Людиною в незалежності від того, яку посаду обіймаєш і незалежно від того, який статус у житті…» – йдеться у повідомленні.

У коментарі журналістам сайту новин Луцька та Волині «Конкурент» колишній директор Крупівського навчально-реабілітаційного центру Олег Дацюк заперечив факт булінгу.

«Вийшла розмова між нами. Кажу, що «Віталік, я маю бажання повернутись вчителем назад і зараз ці питання розглядаються. То якщо я повернусь назад, бо ти так само вчитель історії, як і я... Але я прийнятий на повну ставку, а в тебе, кажу, неповне тижневе навантаження. Якщо я повернуся, то виходить так, що в тебе не буде тої кількості годин. От і все. Отака у нас розмова. 

Ніхто ні в кого нічого не забирав. Після розмови я розвернувся і пішов. Я ж маю якусь витримку, толерантність. Все нормально», – відповів ексдиректор Олег Дацюк

Проте пан Віталій категорично не погоджується зі словами екскерівника навчального закладу та називає їх брехнею. 

Нагадаємо: у Крупівському НРЦ ексдиректора відсторонили і від роботи учителем.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
25 квітня 2024
24 квітня 2024
23 квітня 2024
22 квітня 2024
18:59
12:30
21 квітня 2024
09:14
18 квітня 2024
16 квітня 2024
23:07