Поділитись:

У Ковелі розпочалися Всеукраїнські змагання з веслування на байдарках і каное

Субота, 23 вересня 2023, 19:42
У Ковелі розпочалися Всеукраїнські змагання з веслування на байдарках і каное

У Ковелі 23 вересня розпочалися Всеукраїнські змагання з веслування на байдарках і каное. Змагання відбуваються щороку: це вже 39-ті змагання.

Про це повідомили на сайті міської ради.

До дійства долучилися 16 команд із Волинської, Київської, Одеської, Кропивницької, Донецької, Черкаської, Львівської, Рівненської та інших областей.

Під час урочистого відкриття представницького форуму право підняти Державний Прапор України надали бронзовій призерці чемпіонату світу серед юніорів, ковельчанці Олександрі Шворак.

У Ковелі розпочалися Всеукраїнські змагання з веслування на байдарках і каное У Ковелі розпочалися Всеукраїнські змагання з веслування на байдарках і каное 

Міський голова Ігор Чайка пригадав, як ковельські спортсмени зробили неймовірне на чемпіонаті світу з веслування на човнах «Дракон» в Таїланді: фінішували практично у затопленому човні, на очах публіки, яка не вірила, що це можливо.

Місто Ковель на цих змаганнях представляють 70 вихованців спортшколи імені Євгена Кондратовича та дитячо-юнацької спортшколи «Олімп».

У Ковелі розпочалися Всеукраїнські змагання з веслування на байдарках і каное У Ковелі розпочалися Всеукраїнські змагання з веслування на байдарках і каное У Ковелі розпочалися Всеукраїнські змагання з веслування на байдарках і каное У Ковелі розпочалися Всеукраїнські змагання з веслування на байдарках і каное У Ковелі розпочалися Всеукраїнські змагання з веслування на байдарках і каное У Ковелі розпочалися Всеукраїнські змагання з веслування на байдарках і каное У Ковелі розпочалися Всеукраїнські змагання з веслування на байдарках і каное 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів