Поділитись:

Гривня на обід, розмальовки і «стрєли»: Дружиніна розповіла про своє дитинство

Середа, 27 вересня 2023, 08:51
Гривня на обід, розмальовки і «стрєли»: Дружиніна розповіла про своє дитинство

Майстриня перманентного макіяжу Юліана Дружиніна розповіла про своє дитинство та початок своєї кар'єри. 

Зокрема, бізнесвумен зазначила в інтерв'ю, що дитинство в неї було печальне. Вона жила з вітчимом, який, з її слів, був трохи неадекватний. 

Гривня на обід, розмальовки і «стрєли»: Дружиніна розповіла про своє дитинство

«Я згадую, як мама давала одну гривню на обід в школу. Я все одно ту гривню відкладу десь на маршрутку, щоб поїхати кудись. Все життя мріяла піти в художню школу», – згадує Дружиніна. 

Зі слів Юліани, вона ходила скрізь, куди можна було і де було безплатно. 

«Знаєш, мені завжди дівчата кажуть: "Ви так гарно малюєте, техніку таку використовуєте". Через це печальне дитинство, коли я не мала навіть розмальовок, а малювала їх собі сама, а потім їх розмальовувала. Можливо, тут технічно я і виросла, можливо, так треба було... Але я так старалася малювати, що потім приходила в школу і могла перемалювати боковий образ того, з ким сиділа. Кожного учня, свого однокласника», – додає вона. 

Дружиніна розповідає, що в дитинстві була комунікабельна, ходила на «стрєли і розборки». 

Свою кар'єру жінка починала з нарощення нігтів. Приймала людей на зйомній квартирі. Матеріали купила за гроші, які отримала з продажу мобільного телефона, який їй подарував кавалер.

У 17 років на зароблені гроші придбала кіоск, який розташовувався у дворі біля будинку її мами. Там почала робити манікюр. Каже: завжди хотіла візуально бачити, куди йдуть гроші. Тому згодом купила скутер. Далі почала вкладати гроші в товар. І зрозуміла, що не хоче працювати з нігтями, тому почала вивчати нарощення волосся та перманент.

У дворі зробила добудову, де відкрила перший салон, в якому почала робити перманент. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів