Поділитись:

На Волині затримали прикордонника, який сприяв контрабанді сигарет (фото)

Понеділок, 02 жовтня 2023, 17:29
На Волині затримали прикордонника, який сприяв контрабанді сигарет (фото)

На Волині начальнику відділення прикордонної служби повідомили про підозру: за хабар він сприяв контрабанді сигарет.

Про це у понеділок, 2 жовтня, повідомили на фейсбук-сторінці Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону.

«За процесуального керівництва Волинської спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону повідомлено про підозру начальнику відділення прикордонної служби за фактом отримання неправомірної вигоди службовою особою (ч. 3 ст. 368 КК України)», – йдеться у дописі.

За даними слідства, прикордонник вимагав надати йому гроші за можливість безперешкодно транспортувати безпілотниками до Польщі тютюнові вироби. Один ящик контрабандних сигарет він оцінив у майже 50 доларів США.

За грошову винагороду підозрюваний зобов’язувався надати службову інформацію про місця дислокації прикордонних нарядів на ділянці відповідальності Восьмої прикордонної застави та не реагувати у разі виявлення порушень.

Його затримали у порядку ст. 208 КПК України під час отримання понад тисячі доларів США хабаря.

Нині йому обрали запобіжний захід та відсторонили від посади.

Досудове розслідування здійснюють слідчі Теруправління ДБР у Львові за оперативного супроводу Управління СБ України у Волинській області та відділу внутрішньої та власної безпеки по 6 прикордонному Волинському загону.

Примітка:
відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

На Волині затримали прикордонника, який сприяв контрабанді сигарет (фото)На Волині затримали прикордонника, який сприяв контрабанді сигарет (фото)На Волині затримали прикордонника, який сприяв контрабанді сигарет (фото)На Волині затримали прикордонника, який сприяв контрабанді сигарет (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
26 квітня 2024
25 квітня 2024
22 квітня 2024
19 квітня 2024
06 квітня 2024
05 квітня 2024
04 квітня 2024