Поділитись:

Прикордонник з Волині облаштував мобільну шиномонтажну майстерню на Донеччині

П'ятниця, 05 квітня 2024, 13:44
Прикордонник з Волині облаштував мобільну шиномонтажну майстерню на Донеччині

Прикордонник Олександр, якого у підрозділі називають «Дід», служить у ремонтно-евакуаційній групі прикордонної комендатури швидкого реагування Волинського прикордонного загону. Поряд з виконанням основних завдань у підрозділі, доставлення з поля бою та відновлення пошкодженої техніки, Олександр працює на мобільному шиномонтажному комплексі.

Про це у п'ятницю, 5 квітня, повідомила пресслужба Волинського прикордонного загону.

Зі слів Олександра, у прифронтових населених пунктах шиномонтажних майстерень залишилось дуже мало, тому роботи вистачає. Особливо зараз, у період заміни сезонної гуми. Крім того, дошкуляють й осколки від ворожих снарядів, якими вкриті дороги району виконання завдань.

У «Діда» мобільна шиномонтажна майстерня облаштована усім необхідним для заміни те ремонту коліс.

«Якщо не через день, то через два приїжджають хлопці й одразу працюємо, – каже прикордонник й додає, – клеїмо гуму, якщо є така можливість, заміняємо гуму, для цього у нас створено запас коліс від волонтерів».

Олександр, який вже служить другий рік, каже, що громадянам треба активніше долучатись до українського війська, а для охочих й не бойова робота знайдеться також.

«Якщо є бажання, то робота знайдеться, можна працювати за своєю спеціальність або навчитись чогось нового, опанувати новий фах. Загалом напрямків багато, де можна себе проявити», – резюмував Олександр.

Нагадаємо: бійці прикордонної комендатури швидкого реагування Волинського загону разом з побратимами однієї з бригад Сил оборони України ведуть щоденні бої з окупантами на Новопавлівському напрямку в Донецькій області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
26 квітня 2024
25 квітня 2024
22 квітня 2024
07 березня 2024
06 березня 2024
01 березня 2024
27 лютого 2024
23 лютого 2024
19 січня 2024
07 січня 2024