Поділитись:

На Волині цьогоріч у ДТП загинули 23 пішоходи, ще 121 – травмовані

Субота, 21 жовтня 2023, 13:34
Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

На Волині за дев'ять місяців поточного року у дорожньо-транспортних пригодах загинули 23 пішоходи, ще 121 – були травмовані.

Про це у суботу, 21 жовтня, повідомили на фейсбук-сторінці патрульної поліції Волинської області.

За дев’ять місяців 2023 року на Волині трапилося 133 ДТП з травмованими за участю пішоходів, що становить 22% від загальної кількості автопригод з травмованими (загальна кількість ДТП з травмованими – 601). На жаль, в цих автопригодах загинули 23 особи, а ще 121 — отримали травми.

«Вкотре зосереджуємо увагу пішоходів на важливості дотримання ПДР! Не може бути жодного виправдання у перебіганні дороги в не встановленому місці. Очевидно, що й "я лише один раз", "зі мною нічого не трапиться", "я 100 разів так робив" та "я поспішаю" – не можуть бути аргументами для того, аби знехтувати своєю безпекою», – йдеться у дописі.

Волинські патрульні постійно виявляють пішоходів-порушників, проводять з ними профілактичні бесіди та складають адміністративні матеріали.

Зазначають, що у Луцьку від початку року на пішоходів-порушників поліцейські склали 5 821 адміністративний матеріал. В Ковелі за цей період постанову отримали 805 порушників.

На Волині цьогоріч у ДТП загинули 23 пішоходи, ще 121 – травмовані 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів