Поділитись:

У Луцьку продавчиня саморобної горілки «влетіла» на майже 7 тисяч (фото)

Вівторок, 28 листопада 2023, 10:19
У Луцьку продавчиня саморобної горілки «влетіла» на майже 7 тисяч (фото)

У Луцьку суд оштрафував жінку, яка продавала на ринку сурогатний алкоголь, на майже сім тисяч гривень.

Про це у вівторок, 28 листопада, повідомили на фейсбук-сторінці департаменту муніципальної варти Луцької міської ради.

«23 листопада 2023 року у Луцькому міськрайонному суді Волинської області відбулось чергове судове засідання щодо факту продажу сурогату. За обставинами справи, на гарячу лінію департаменту муніципальної варти від небайдужого лучанина надійшла скарга на продаж алкоголю по проспекту Відродження, 1, на ринку «Лучеськ», в одному із контейнерів.

Інспектором департаменту муніципальної варти Луцької міської ради оперативно відреаговано та зафіксовано факт продажу сурогатного алкоголю, складено протокол на відповідальну особу за порушення частини 3 статті 156 Кодексу України про адміністративні правопорушення.», – йдеться у повідомленні.

Згідно з постановою суду порушницю притягнули до адміністративної відповідальності та наклали на неї штраф у розмірі 6 800 гривень.

У муніципальній варті зазначили, що інспектори департаменту й надалі проводитимуть рейди з виявлення фактів продажу сурогатного алкоголю на території Луцька.

Муніципали закликають містян бути небайдужими та повідомляти інформацію про незаконну торгівлю алкоголем чи тютюновими виробами у департамент.

У Луцьку продавчиня саморобної горілки «влетіла» на майже 7 тисяч (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів