Поділитись:

Сильний сніг, шквальний вітер та хуртовина: на Волинь насувається зимова негода

Вівторок, 28 листопада 2023, 16:11
Сильний сніг, шквальний вітер та хуртовина: на Волинь насувається зимова негода

Синоптики попереджають, що у зв’язку переміщенням циклону з Балкан на території Волинської області треба очікувати на складні погодні умови.

Про це інформує Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Волинській області.

«Очікуємо сильний сніг, шквальний вітер, хуртовину та мінусову температуру повітря. За таких складних погодних умов на автошляхах можливе утворення ожеледиці та снігових переметів», – йдеться в повідомленні.

Відповідальні працівники Служби відновлення у Волинській області та підрядних підприємств, які забезпечують зимове утримання автодоріг державного значення, інспектують стан дорожнього покриття. На окремих ділянках шляхів уже розпочали обробку протиожеледними матеріалами.

Водіям при плануванні поїздок радять зважати на погодні умови та закликають бути максимально обачними за кермом.

Якщо негода застала в дорозі, рекомендують перечекати на майданчиках відстою, їх в межах Волині можна віднайти на мапі за цим посиланням.

«Водночас просимо водіїв бути свідомими і не створювати перепон для роботи дорожньої спецтехніки. Надавайте їй пріоритет в русі, не залишайте свої авто на узбіччях. Ми працюємо аби за складних погодних умов забезпечити безперебійний проїзд автошляхами області і не допустити закриття чи обмеження руху. Від вас очікуємо розуміння та сприяння. Якщо є можливість – перенесіть поїздку до настання сприятливішої погоди», – закликають дорожники.

Також цілодобово працює єдиний контакт-центр Агентства відновлення: +38 067 400 60 80, куди можна повідомити у разі виникнення надзвичайних ситуацій на автошляхах державного значення – міжнародних, національних, регіональних та територіальних.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів