Поділитись:

«Зроблено в Луцьку»: супермаркети підтримують місцевих виробників (фото)

Середа, 06 грудня 2023, 10:48
«Зроблено в Луцьку»: супермаркети підтримують місцевих виробників (фото)

В рамках Програми підтримки малого та середнього підприємництва в Луцьку триває промоційна кампанія, що спрямована на підтримку місцевих виробників.

Про це повідомляє департамент економічної політики.

Товари, що виготовляються на локальних виробничих потужностях та реалізовуються через місцеві торговельні мережі, позначаються спеціальними маркерами – «Зроблено в Луцьку». Такі позначки вже можна побачити на полицях мереж супермаркетів «Салют», «Сім-23. Зручний маркет», «Там Там».

«Купуючи відповідні товари, споживачі стимулюють економічний розвиток громади, що є першочерговою умовою утримання надійного тилу в воєнний період. Збільшення товарообороту, розширення торговельних мереж, зростання темпів та об’ємів виробництва й максимальне задоволення потреб споживачів – мета промоційної кампанії», – йдеться в повідомленні.

«Зроблено в Луцьку»: супермаркети підтримують місцевих виробників (фото)«Зроблено в Луцьку»: супермаркети підтримують місцевих виробників (фото)«Зроблено в Луцьку»: супермаркети підтримують місцевих виробників (фото)«Зроблено в Луцьку»: супермаркети підтримують місцевих виробників (фото)«Зроблено в Луцьку»: супермаркети підтримують місцевих виробників (фото)«Зроблено в Луцьку»: супермаркети підтримують місцевих виробників (фото)«Зроблено в Луцьку»: супермаркети підтримують місцевих виробників (фото)«Зроблено в Луцьку»: супермаркети підтримують місцевих виробників (фото)«Зроблено в Луцьку»: супермаркети підтримують місцевих виробників (фото)«Зроблено в Луцьку»: супермаркети підтримують місцевих виробників (фото)«Зроблено в Луцьку»: супермаркети підтримують місцевих виробників (фото)«Зроблено в Луцьку»: супермаркети підтримують місцевих виробників (фото) 

Зазначається, що ця ціль об’єднує інтереси виробників, торговельних мереж та споживачів. Тому суб’єктів господарювання міської територіальної громади запрошують до участі в проєкті «Зроблено в Луцьку».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів