Поділитись:

Їздив напідпитку: у Луцьку судитимуть чиновника Андрія Харламповича

Понеділок, 11 грудня 2023, 20:53
Їздив напідпитку: у Луцьку судитимуть чиновника Андрія Харламповича

У Луцькому міськрайонному суді розглядатимуть справу про притягнення Андрія Харламповича до адміністративної відповідальності за керування транспортним засобом напідпитку.

Відомо, що суд відбудеться 12 грудня, 2023 року. Про це стало відомо зі списку судових справ, призначених до розгляду, – передає Insider Media

Нагадаємо, 13 листопада 2023 року волинського політика Андрія Харламповича, який нині обіймає посаду заступника начальника Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці, втретє зупинили напідпитку за кермом. На нього склали протокол про адміністративне правопорушення.

З власних джерел журналістам видання «Insider Media» вдалось дізнатись, що Андрія Адамовича Харламповича зупини 13 листопада о 21:23 на вулиці Привокзальна у місті Луцьку. Він перебував за кремом автомобіля Toyota Venza.

Цікаво, що Андрій Харлампович повідомив патрульним, начебто тимчасово не працює. Водночас на сайті Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці у розділі «Керівництво» він досі вказаний, як заступник і офіційного повідомлення про те, що він звільнився з посади не було оприлюднено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів