Поділитись:

Масштабна ДТП на Львівщині: зіткнулись автобус і три легковики, є травмовані (фото)

Середа, 10 січня 2024, 14:22
Масштабна ДТП на Львівщині: зіткнулись автобус і три легковики, є травмовані (фото)

У Львівській області внаслідок масштабної дорожньо-транспортної пригоди за участю рейсового автобуса і трьох легковиків постраждали шестеро людей, з них троє – діти.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці поліції Львівської області.

ДТП трапилась у середу, 10 січня, близько 11:30 на автодорозі Київ – Чоп, неподалік села Чишки.

Як попередньо встановили правоохоронці, зіткнулись автобус Van Hool, який здійснював перевезення за маршрутом «Київ – Хуст», під керуванням 39-річного жителя міста Херсон та автомобілі: Skoda Octavia, за кермом якого перебував житель міста Шепетівка віком 36 років, Dacia Lodgy, яким керувала 44-річна жителька міста Рівне, та Mini Cooper під керуванням мешканця міста Мукачево віком 38 років. Усі транспортні засоби рухались в одному напрямку.

Внаслідок зіткнення за медичною допомогою звернулись шестеро осіб: водійка Dacia Lodgy та двоє її пасажирів віком 7 та 68 років, а також троє пасажирів Skoda Octavia – двоє дітей віком 7 та 10 років та 43-річна жінка. Зараз медики встановлюють їм діагнози.

На місці події працює слідчо-оперативна група, правоохоронці встановлюють обставини ДТП, вирішується питання правової кваліфікації події.

Масштабна ДТП на Львівщині: зіткнулись автобус і три легковики, є травмовані (фото)Масштабна ДТП на Львівщині: зіткнулись автобус і три легковики, є травмовані (фото)Масштабна ДТП на Львівщині: зіткнулись автобус і три легковики, є травмовані (фото)Масштабна ДТП на Львівщині: зіткнулись автобус і три легковики, є травмовані (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів