Поділитись:

Христина Соловій заявила, що була в стосунках з Жаданом

Середа, 06 березня 2024, 09:00
Христина Соловій заявила, що була в стосунках з Жаданом

31-річна співачка Христина Соловій повідомила, що була в стосунках із 49-річним письменником Сергієм Жаданом.

Про це вона розповіла в інтерв’ю Маші Єфросиніній в програмі «Екзамен», опублікованій 5 березня. Імʼя нового обранця співачка не розголошує, – пише zaxid.net.

Зі слів Христини Соловій, вона познайомилась із Сергієм Жаданом на інтерв’ю Radio NV у листопаді 2021 року. Після цього, після тривалого онлайн-спілкування, у них зав’язались стосунки.

«Через два тижні він написав мені, що хоче зробити спільну пісню. Я сказала, що пісня мені не сподобалась і давай спробуємо зробити щось разом… Це було 23 лютого 2022 року. Ввечері він почав писати мені, що він хотів би зі мною випити, і в нас завʼязалось романтичне спілкування, яке тривало кілька місяців», – сказала співачка. Пара домовилась не розголошувати про свій роман і тримати стосунки в таємниці.

Уже під час стосунків Христина запропонувала письменнику знятися у її відеокліпі на пісню «Юність. Саме після випуску цього відео їм почали приписувати роман, однак пара подавала це як творчий тандем, хоча вже тоді їхні стосунки «були в розпалі». Також, зі слів Христини, на момент початку стосунків, Сергій Жадан був одруженим, а сама Христина – зустрічалась із хлопцем.

Вони були разом майже півтора року. Але зараз розійшлися. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів