Поділитись:

Не знає прізвищ працівників? У Луцьку – черговий суд за позовом директорки стоматполіклініки (відео)

П'ятниця, 29 березня 2024, 20:36
Не знає прізвищ працівників? У Луцьку – черговий суд за позовом директорки стоматполіклініки (відео)

У Луцьку відбувся черговий суд у справі про захист честі, гідності, ділової репутації та відшкодування моральної шкоди. Позивачка – нинішня директорка Луцької міської клінічної стоматологічної поліклініки Любов Яковчук. Як відомо, пані Любов вирішила влаштувати судові розбірки з ІА «Конкурент», бо ж, мовляв, в одному із матеріалів назвали її ставленицею мера Луцька Ігоря Поліщука. На думку одіозної очільниці луцької стоматполіклініки, це неабияк шкодить її честі та діловій репутації. Ба більше, Любов Яковчук настільки зачепило, що її вважають людиною мера, що вона навіть просить виплатити їй компенсацію за моральну шкоду, – зазначає телеканал «Конкурент TV»-

На чергове судове засідання у цій справі прибули усі представники конфлікту, зокрема й адвокат Любові Яковчук – Тарас Манькут. Зазначають, що він за дивним збігом обставин раніше доволі тривалий час працював, або, можливо, й досі підробляє у телекомпанії «Аверс». З ким пов’язують цей телеканал та хто на ньому частенько, так би мовити, світить обличчям, гадаємо не варто всоте згадувати. 

Спочатку Тарас Манькут вирішив подати клопотання про долучення до матеріалів справи ще однієї публікації із сайту «Конкурент», в якому йшлося про минуле судове засідання у цій справі.

«Дана публікація вкотре підтверджує сам факт належності відповідача до того, що ТОВ «ІА «Конкурент» належить відповідачеві та що, як на мене, це яскравий приклад поширення відповідачем неправдивої інформації, прошу звернути уваги й на висвітлення судового процесу, і на дотримання гарантій адвокатської діяльності. Власне просимо прийняти», – сказав він.

Однак суддя Світлана Крупінська це клопотання відхилила, адже вже всю інформацію про приналежність ЗМІ і так документально підтверджено. Далі стало ще веселіше. Адвокат директорки медзакладу Любові Яковчук вимагав також спростування ще одного фрагменту у публікації ІА «Конкурент», який, нібито, був в позовній заяві.

«У нашій позовній заяві у даній публікації ми просимо спростувати наступну інформацію: «Раніше медичним директором була Любов Яковчук, чиї інтереси лобіює міський голова, і завдяки якому вона у вересні отримала крісло директора». Саме ця інформація у даній статті порушує особисті немайнові права моєї довірительки, і нами оскаржується», – додав Тарас Манькут.

Однак Тарас Манькут пропустив ще кілька деталей зі своєї ж позовної заяви. Тому що окрім інформації про лобіювання її інтересів мером міста, в позові вказано ще кілька цитат.

«Є позовні вимоги. В пункті 5 позовних вимог зазначено: «визнати недостовірної такої, що завдає шкоди моїй честі, гідності, репутації, що містяться у публікації «У Луцькій стоматполіклініці меддиректор незаконно обіймає посаду». Далі посилання на публікацію і продовження: «зокрема такі твердження: «У Луцькій стоматполіклініці меддиректор незаконно обіймає посаду», – зазначив представник відповідача Руслан Чабан.

Далі ж представник Руслан Чабан додав клопотання про виклик свідків у цій справі, а саме: Ольги Ярошук, Іванни Возняк і депутатки Луцької міської ради від фракції «Громадянський рух «Свідомі» Алли Надточій. Перші дві жінки, як стало відомо під час засідання, вже звільнені з Луцької міської клінічної стоматологічної поліклініки. Однак на це Тарас Манькут, адвокат Любові Яковчук, взявся запевняти суд, що ці люди буцімто ніяк не стосуються ситуації в стоматполіклініці.

Як це сталося – у сюжеті:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів