Поділитись:

Скандал у вбиральні луцького парку: що каже прибиральниця (відео)

Середа, 03 квітня 2024, 16:00
Скандал у вбиральні луцького парку: що каже прибиральниця (відео)

Пані Ніна мимоволі стала героїнею скандалу, що розгорнувся в громадській вбиральні Центрального парку Луцька.

Один із очевидців зняв на відео суперечку між прибиральницею та відвідувачами. Люди вимагали впустити їх, а жінка доводила, що час відвідування вже закінчився. Це відео згодом активно обговорювали в соцмережах, – йдеться у сюжеті 12 каналу.

Прибиральниця погодилася розповісти, з чого вже почалося. Каже, що увесь конфлікт – у тих 15 хвилинах, які лишалися до 20:00.

«Було без п’ятнадцяти вісім, я попросила виходити. Ніхто мене не чує, стоять біля дзеркала, дивляться в дзеркало. Я говорю: виходьте. Тут мужчина зайшов, ще жінка зайшла. Без п’ятнадцяти я закриваю, вона каже: ще немає без п’ятнадцяти. Ото вона є на камері, остання забігла. Вона забігла, сходила і тут стала мені доказувати», – ділиться пані Ніна.

Вона стверджує, що діє відповідно до правил, записаних у графіку прибирання.

«15 хвилин у нас прибирання. Розумієте? Це ми маємо повне право в 19:45 закритися і прибирати. Якщо я помила і потопчаться, не буде видно, що я прибирала. Я мушу закрити й перетерти, щоб був туалет чистий. Я його мушу здати на ранок», – розповідає працівниця вбиральні.

Показує  графік та свої години прибирань. І наполягає: саме цим керується у роботі. Якщо люди йтимуть й далі, то якісно робити не зможе. Лишатися й прибирати після закриття не хоче, бо це і графіку прибирань суперечить. І так змушена працювати у позаробочий час. От вам і банальна причина скандалу: два графіки банально не узгоджені між собою.

Деталі дивіться у сюжеті:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів