Поділитись:

Наталія Бучинська презентує в Луцьку неймовірний концерт до Дня матері

Неділя, 21 квітня 2024, 11:00
Наталія Бучинська презентує в Луцьку неймовірний концерт до Дня матері

У Луцьку із найтеплішим концертом до Дня Матері виступить Наталія Бучинська.

Прекрасна та запальна народна артистка України Наталія Бучинська готує неймовірну концертну програму до найтеплішого свята в році – Дня матері.  Концерт відбудеться 12 травня у РЦ «Промінь». Початок події – о 19:00, – зазначають організатори VINIL concert agency.

Концерт Наталії Бучинської стане чудовою нагодою, щоб насолодитися з найріднішими чудовими піснями, поспівати їх разом з улюбленою артисткою, а також отримати масу позитивних емоцій, енергії та вражень.

Спеціально до події до Дня матері артистка готує для шанувальників несподіванки і сюрпризи. Під час цього виступу глядачі матимуть нагоду насолодитися живим звуком, а також двома годинами прекрасної української пісні. Наталія Бучинська виконає найкращі та найвідоміші хіти, включаючи «Жоржини», «За хмарами», «Штучне серце», а також свою нову пісню, прем’єра якої відбудеться на концерті.

«Квитки вже у продажу, тому поспішіть придбати їх, адже хороші місця розлітаються швидко! Приходьте на цей концерт разом із найближчими!» – запрошують на подію організатори VINIL concert agency.

12 травня, 19:00 – Луцьк, РЦ «Промінь».

Наталія Бучинська презентує в Луцьку неймовірний концерт до Дня матері 

Квитки за посиланням:  https://bitly.ws/3imzG   

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів