Поділитись:

Луцька блогерка в Америці взяла у квартиру курей (відео)

Вівторок, 23 квітня 2024, 20:01
скріншот з відео
скріншот з відео

Луцька Блогерка Марина Антонюк, яка переїхала з родиною до Сполучених Штатів Америки, взяла у квартиру 15 курей. 

Про це вона розповіла на своїй сторінці у тік-ток. 

«Ну, шо, пакую дві коробки з курми в авто і їду додому. І це ще такі не зовсім кури, а 15 напів циплят. Ми живемо в квартирі, і я ше поки не знаю, як ми будемо з ними справлятися», – каже блогерка. 

Але наголошує, що вже має чіткі інструкції. Ці курчата живуть у садочку доньки Марини – Мішель. І персонал їхнього закладу зробив такий графік, щоб кожен, хто бажає, міг взяти курчат додому.

Луцька блогерка в Америці взяла у квартиру курей (відео) 

«Звичайно, як дитина про це почула, то у нас іншого варіанту не було. Тому маленькі курочки будуть ділити з нами площу неповних 3 дні. В комплекті з курми нам ще йшов мішок з тирсою та відро з кормом. Ну, і зрозуміло, що це розвага не для мене з Вовою, а для Мішель», – зазначає пані Марина. 

Поки блогерка з донькою їх привезли додому, всередині все перевернулося. 

«Курчата на місці,  і поки ми їх везли, там все попереверталося. Мішель, здається інструкції краще зрозуміла, ніж я, тому одразу йдемо мити бутилку з-під курей, щоб налити їм води», – додає жінка. 

Луцька блогерка в Америці взяла у квартиру курей (відео) 

Список роботи біля цього хазяйства, за її словами, немаленький: 

  • регулярно мити банку та міняти воду; 
  • підсипати корм тільки тоді, коли кінчається;
  • міняти регулярно після них тирсу.

А також, каже Марина: «Зранку та ввечері передивлятися їхні дупки і дивитися, чи там нічого не застрягло. І якщо щось знайдемо, то треба дупку помити теплою водою». 

Луцька блогерка в Америці взяла у квартиру курей (відео) 

Зазначає, що кури перебували вдень на балконі, а ввечері їх заносили у вітальню, адже ночі там холодні. 

«Ми дві коробки з курми витягнули на балкон, де вони і пересидять всі вихідні. Але є момент, що ночі – холодні. В менших курчат обігрів є в коробці, тому ми прийняли рішення, щоб нічого не сталося з курми, їх на ніч забирати в living room. Ввечері ми готуємо курей до сну.  І тут все просто: передивитися, чи у них всього достатньо коробці та глянути, чи все в порядку з дупками кожного. Занесли до хати, щоб не померзли, і трохи відкриваємо балкон, щоб не було сильного запаху», – додала луцька блогерка. 

Це відео «залетіло» у тік-тоці та зібрало майже 300 тисяч переглядів. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів