Поділитись:

У Луцькраді стартувала позачергова сесія

Четвер, 08 червня 2017, 11:01
У Луцькраді стартувала позачергова сесія

Луцька міська рада зібралася на позачергову сесію, щоби проголосувати за рішення суду про поновлення Юлії Вусенко на посаді секретаря.

Позачергова сесія Луцькради стартувала із півгодинним затриманням 8 червня.

Назбиравши кворум з 22 депутатів, секретар ради Ігор Поліщук запропонував винести на розгляд сесії питання про виконання постанови Луцького міськрайонного суду.

Варто зауважити, що не було депутатів від "Свободи", БПП "Солідарність", "Народного контролю" та "Самопомочі". Також не було депутата Аркадія Соломатіна та депутата від фракції "УКРОП" Вікторії Побережної.

Нагадаємо: суд поновив Юлію Вусенко на посаді секретаря Луцької міської ради. Натомість Ігор Поліщук сказав, що поки рішення суду із поновленням Юлії Вусенко на посаді незрозуміле, адже немає повного тексту рішення суду і ще незрозуміла мотивувальна частина. Натомість Юлія Вусенко запевнила, що необхідності в проведенні позачергової 25-ї сесії Луцької міської ради немає, оскільки є відповідне рішення суду. Адвокат Юлії Вусенко Оксана Комарницька сказала, що є ухвала Луцького міськрайонного суду від 6 червня, яким суддя виключає з тексту рішення внаслідок помилки з мотивувальної частини той момент, в якому йдеться про те, що для звільнення Поліщука і поновлення Вусенко на посаді треба скликати сесію.

До слова, вчора, 7 червня, комітет з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування ухвалив рішення рекомендуват Верховній Раді призначити дострокові позачергові вибори Луцького міського голови в неділю, 24 вересня.

Надрукувати
мітки:
коментарів