Поділитись:

Волиняни активно передплачують газети та журнали

Четвер, 27 липня 2017, 16:50
Волиняни активно передплачують газети та журнали

Кількість передплачених періодичних друкованих видань на ІІ півріччя 2017 року становило 94,4 % в порівнянні з тиражами аналогічного періоду минулого року.

За підсумками передплатної кампанії ПАТ "Укрпошта", українці передплатили понад 9,6млн газет і журналів. Зокрема, видань загальнодержавної сфери розповсюдження – понад 5,5 млн примірників або 91,3 % в порівнянні з минулим роком. Передплатний тираж місцевих видань (обласних, міських, районних газет і журналів) становив більш ніж 4,1 млн примірників або майже 99 % в порівнянні з минулим роком, – повідомляє прес-служба підприємства.

Для збільшення обсягів передплати працівники відділень "Укрпошти" отримують додаткове матеріальне заохочення. За підсумками передплатної кампанії на рік та півріччя кожному працівнику нараховується 1 % від суми прийнятої передплати. Крім цього, щоквартально за оформлення передплати на видання не менше ніж на три місяці додатково нараховується за кожний примірник по 0,40 грн з 1 липня 2017 року та по 0,80 грн з 1 січня 2018 року.

За рейтинговою оцінкою ефективності проведення передплатної кампанії найкраще передплатну кампанію провели Чернігівська, Вінницька, Хмельницька, Волинська, Черкаська, Київська обласна, Полтавська, Житомирська, Рівненська та Кіровоградська філії ПАТ "Укрпошта".

Надрукувати
мітки:
коментарів