Поділитись:

Кінний клуб просять забрати своє майно з луцького парку

П'ятниця, 02 лютого 2018, 12:35
Кінний клуб просять забрати своє майно з луцького парку

Інспектори департаменту муніципальної варти в ході інспектування в Центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки виявили групу тимчасових споруд (кінно-спортивний клуб "Західна Зірка"). Вони встановлені не законно, тож підлягають демонтажу, йдеться у пояснювальній записці до проекту рішення виконавчого комітету Луцькради.

Відповідно до інформації управління містобудування та архітектури та управління земельних ресурсів станом на кінець 2017 року проектно-дозвільна документація на розміщення вказаних конструкцій відсутня.

"Вказана земельна ділянка була надана в оренду сільськогосподарському підприємству "Техагросервіс" згідно з договором оренди землі, укладеним з Луцькою міською радою, зареєстрованим в книзі записів державної реєстрації договорів оренди від 17.06.2004 № 192. Оскільки вищевказана юридична особа, згідно з інформацією з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, припинена у 2008 році, вищевказаний договір оренди землі вважається недіючим, що підтверджується листом управління земельних ресурсів від 26.12.2017 № 29-8/1153. Отже, група тимчасових споруд у Центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки (кінно-спортивний клуб "Західна Зірка") встановлені незаконно, тому підлягають демонтажу", - йдеться у пояснювальній записці проекту рішення.

Довідково:

ПП "Науково-виробниче сільськогоспоарське підприємство "Техагросервіс" зареєстроване у 2007 році. Його засновником був Степан Москвич. Повідомлення про припинення юридичної особи зафіксоване у 2016 році.

Надрукувати
мітки:
коментарів