Поділитись:

Не пропустити літо повз

Автор: Андрій Лучик |
Понеділок, 04 червня 2018, 07:40
Не пропустити літо повз

Цілу зиму одного й чекаєш: коли вже потепліє, ну коли ж настане літо. Адже влітку не треба кутатись в шарфи, одягати теплі колготи під штани, не треба носити смішної, але теплої шапки. Без того лишнього одягу відчуваєш себе навіть якось легше і вільніше.

Влітку можна довше погуляти парком, можна подзвонити до друзів і домовитись за спільну "вилазку" на природу, можна поїсти морозива, рятуючись від спеки, а можна поніжитись на сонці поблизу якоїсь водойми. Можна вилізти на дерево і нарвати черешень, а можна поїсти полуниці прямо з грядки. Хтось полюбляє влітку поїхати в село і купатись щодня і щовечора на місцевій річці, а хтось при першій ліпшій можливості купує квитки – і гайда на морські узбережжя… Та купу варіантів можна придумати, аби провести це літо цікаво, насичено і з літнім смаком. На те воно й літо, на те вони й літні канікули.

Тому виходьте із фейсбуку, вимикайте свій ноутбук (комп'ютер, планшет, телефон) і гайда на вулицю, отримувати вітамін D і максимум від життя, грітись на сонечку, кайфувати від літечка.

Надрукувати
мітки:
коментарів