Поділитись:

«Хотіли як краще, а вийшло, як завжди», – начальник ЖКП № 11 про «ремонт» дороги на Федорова

Четвер, 24 березня 2016, 17:23
«Хотіли як краще, а вийшло, як завжди»,  – начальник ЖКП № 11 про «ремонт» дороги на Федорова

Директор ЖКП № 11 розповів, що двірники, за проханням мешканців вулиці Федорова в Луцьку, намагались вимостити вибоїну соляно-щебеневою сумішшю.

Щебенево-соляну суміш, якою посипали вулиці міста взимку, мали вивозити на сміттєзвалище на Брище, однак мешканці попросили вимостити ним вибоїну на Федорова. Про це розповів начальник ЖКП № 11 Станіслав Потайчук.

Нещодавно в інтернеті з'явилося відео, як луцькі комунальники здійснюють ремонт вулиці Федорова. На якому чітко видно, що вони просто закидають асфальт у ями з водою. Як пояснив згодом директор департаменту ЖКГ Луцької міської ради Іван Кубіцький, працівники ЖКП №11 вирішили замостити яму дрібним щебенем, який залишився після зими.

Згодом цю ситуцію прокоментував і Луцький міський голова Микола Романюк, зазначивши, що відео фейкове в тому плані, що там зафіксовано не робітників, які ремонтують дорогу, а двірників, які просто висипали в калюжу чотири відра відсіву.

Депутат Луцькради Костянтин Петрочук розповів, що отримав відповідь від ЖКП №11, в якій написали, що їхні двірники не "ремонтували" дорогу, а, на прохання мешканців, намагались вимостити вибоїну відсівом.

"Я обурений такою відповідю. По перше, вони не вимощували вибоїну, а кидали відсів прямо в калюжу. Це роками треба не підмітати вулиці, щоб зібрати з тротуарів чималу купу відсіву?" – сказав Костянтин Петрочук.

Станіслав Потайчук пояснив, що це не сміття з тротуарів, а щебенево-соляна суміш, якою взимку посипали слизькі тротуари. Коли зійшов сніг, то двірникам сказали поприбирати цей відсів та вивезти на сміттєзвалище, що в селі Брище. Однак самі ж мешканці вулиці Федорова попросили комунальників замостити цим відсівом вибоїну.

"Такої вказівки майстер не отримувала, а просто вирішила засипати. Так дійсно неправильно зробила, що сказала засипати відсів прямо в калюжу. Вона за це отримала догану. Хотіли, як краще, а вийшло, як завжди", – сказав директор ЖКП № 11.

Надрукувати
мітки:
коментарів