Поділитись:

Волинські активісти біля обласної прокуратури вимагатимуть відставки Шокіна

Понеділок, 28 березня 2016, 10:21
Волинські активісти біля обласної прокуратури вимагатимуть відставки Шокіна

Волинські активісти біля Прокуратури Волинської області вимагатимуть звільнення Віктора Шокіна, припинення тиску "діамантових прокурорів" та обрання нового незалежного генпрокурора.

Акція відбудеться сьогодні, 28 березня о 12:00 годині. Про це повідомляють активісти на сторінці "Штаб Луцьк. Автомайдан України" у мережі Facebook.

"28 березня, в понеділок, о 12.00 біля Прокуратури Волинської області (вулиця Винниченка, 11) відбудеться акція з вимогою звільнення Шокіна, припинення тиску на прокурорів команди Сакварелідзе та вибору кандидатури нового незалежного генпрокурора", – сказано у повідомленні.

"Ряд обласних прокурорів написали листа до Шокіна з вимогою звільнити Сакварелідзе за те, що він написав про необхідність вийти на підтримку прокурорів, яких зараз звільняють. Серед переліку цих прокуратур, є й підпис прокурора Волинської області Дмитра Чепіжака. Фактично, прокурори, які підписалися, заявили про свою підтримку дій Шокіна та діамантових прокурорів", – інформують активісти.

"Разом з тим, аналогічні акції пройдуть у Києві, Харкові, Черкасах, Львові, Тернополі та Житомирі", – анонсують автомайданівці.

Надрукувати
мітки:
коментарів