Поділитись:

Кримінальну справу проти екс-начальника Волинської митниці закрили

Четвер, 05 липня 2018, 11:20
Кримінальну справу проти екс-начальника Волинської митниці закрили

Кримінальну справу проти колишнього начальника Волинської митниці ДФС Віктора Кривіцького закрили.

Про це у мережі Facebook написав адвокат Артур Мартиросян.

Нагадаємо: 19 серпня 2017 року прокуратура Волинської області затримала начальника Волинської митниці Віктора Кривіцького, підозрюючи у вчиненні корупційних правопорушень. Підозру Кривіцькому оголошував особисто прокурор Волинської області Максим Киричук. Він же ініціював затримання начальника митниці.

З цього приводу правоохоронцями була організована прес-конференція, де про подробиці інциденту розповідав особисто заступник прокурора Волинської області Сергій Єфремов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: СПРАВА КРИВІЦЬКОГО. ПОДРОБИЦІ ВІД МИТНИКА

Луцький міськрайонний суд відмовив в задоволенні клопотання прокуратури Волинської області про арешт начальника митниці та відпустив його під особисте зобов'язання. Зі слів адвоката, після відмови судом в обранні запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою справа була відібрана в слідчих Киричука за неефективне розслідування та передана в слідчий відділ прокуратури Рівненської області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

"Майже рік тривало слідство в данному проваджені, і от сьогодні (4 липня 2018 р., – К.) я отримав постанову про закриття кримінального провадження відносно Кривіцького В.Б. та інших", – зазначається в дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ГУНЧИК ПРОКОМЕНТУВАВ ЗАТРИМАННЯ НАЧАЛЬНИКА ВОЛИНСЬКОЇ МИТНИЦІ

Тепер захист очікує публічних вибачень від Максима Киричука та Сергія Єфремова. Також адвокат готує позови про відшкодування завданої шкоди та заяви про злочини, в яких "буде поставлено питання про притягнення Киричука М. та Єфремова С. до кримінальної відповідальності за фабрикування матеріалів кримінального провадження відносно Кривіцького В.Б.".

Нагадаємо: вчора, 4 липня, начальника Волинської митниці ДФС Віктора Кривіцького призначили виконувачем обов'язків заступника голови ДФС.

Надрукувати
мітки:
коментарів
22 квітня 2024
15 квітня 2024
08 квітня 2024
04 квітня 2024
01 квітня 2024
21 березня 2024
13 березня 2024
28 лютого 2024
16 лютого 2024
06 лютого 2024