Поділитись:

Що у холодильнику луцького студента? (фото)

Субота, 17 листопада 2018, 13:00

Студенти – це особливі люди, які мають ні на кого не схожий стиль життя. Погодьтеся, сьогодні куражитися, а завтра зранку йти на екзамен – «атракціон» не для слабких духом. Тож, де беруть сили луцькі студенти, «Конкурент» спробував дізнатися ексклюзивним методом – через холодильники.

Поспілкуватися із бувалими та зазирнути у холодильники сьогоднішніх мешканців гуртожитків вдалося у Луцькому НТУ та СНУ ім. Лесі Українки саме до Дня студента.

Із вмісту холодильників помітно, що харчуються студенти домашніми консервованими огірочками, аджикою та іншими смаколиками.

Мамині котлетки та голубці – завжди сприймаються на «ура», тому і їх у студентських холодильниках не бракує.

Молочко, сметанку та сир луцькі студенти також купують у магазинах нечасто, адже домашнє – смачніше та натуральніше.

Окрім цього на десерт мешканці гуртожитків мають домашні фрукти – яблука та груші.

Із такими холодильниками, рідним, певно, не доводиться турбуватися, що їхній студент буде голодним під час навчання. Тільки вміст деяких вказує на те, що скоро кінець тижня і треба поповнити запаси. 

Бувалі студенти також переконані, що домашні продукти – це запорука ситості будь-кого.

"Мені в ті роки здавалося, що мами студентів на підсвідомому рівні мислять однаково. Дуже часто ми з сусідами привозили водночас у лоточках ті ж олів’є, котлети, голубці та інші смачні штучки. Думаю, що саме такі продукти мають бути та й досі є у теперішніх студентів. Головне, щоб холодильник був чистим =) Ну і звісно, щоб там було щось їстівне, бо може бути й непомитий посуд або заначка. Загалом, що має бути в холодильнику студента – справа смаку. В «голодні часи» точно врятує кращий друг справжнього українця – сало =)", – переконаний колишній студент СНУ ім. Лесі Українки Андрій.

А студентка ЛНТУ Анастасія заявила, що "мода" на мівіну буде вічною.

"Перші 3-4 дні тижня у холодильнику в нас є багато домашніх страв – налистики, котлетки, тушковане м'яско. Але все таки трапляється й так, що вже в четвер можемо вечеряти мівіною. Але так буває нечасто. Звичайно, у кожного студента має бути щось на "чорний день". У нас так в морозилці лежать пельмені, вареники чи якийсь шматок м'яса, тож варимо це, або готуємо борщ, який пахне на весь поверх",  – підсумувала студентка Луцького НТУ.

ЧИТАТИ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
13 грудня 2018
12 грудня 2018
11 грудня 2018
10 грудня 2018
09 грудня 2018
07 грудня 2018
06 грудня 2018
05 грудня 2018