Поділитись:

Волиняни спрямували на армію 212 мільйонів гривень

Середа, 21 листопада 2018, 15:13
Волиняни спрямували на армію 212 мільйонів гривень

З легальних доходів волинян на потреби армії впродовж січня-жовтня 2018 року сплачено 212,3 мільйона гривень військового збору.

Показники сплати військового збору на Волині випереджують минулорічні на 28,9 відсотка. Про це інформує управління моніторингу доходів та обліково-звітних систем ГУ ДФС у Волинській області.

«Завдяки відповідальності волинських працедавців та громадян динаміка сплати військового збору в області стабільно позитивна. Звичайно ж, такий ріст зумовлений, насамперед, підвищенням стандартів в оплаті праці. Саме зважена позиція переважної більшості наших працедавців, котрі дотримуються вимог щодо легальної зарплати з обов’язковим відрахуванням всіх визначених законом податкових платежів до бюджету, сприяє стабільному надходженню коштів на потреби національного війська», – зазначає начальник ГУ ДФС у Волинській області Світлана Савчук.

Разом з тим керівник волинських фіскалів наголосила, що увага фахівців ДФС до тих представників бізнесу, котрі допускають факти «тіньової» зайнятості, останнім часом особливо пильна.

«Неофіційне працевлаштування формує недобросовісну бізнес- конкуренцію, а це негативно впливає на інвестиційну привабливість країни. Варто врахувати, що наші заходи з виявлення порушників податкового законодавства, в тому числі при виплаті зарплати, – це крок у напрямку захисту інтересів найманих працівників та держави. Виконуючи розпорядження Уряду від 05.09.2018 №649-р «Про заходи, спрямовані на детінізацію відносин у сфері
зайнятості населення», в ході проведення співбесід чи перевірок працедавців ми діємо винятково в межах повноважень, наданих законом. Тож, вкотре звертаємося до представників бізнесу з проханням поважати права найманих працівників на гарантований соціальний захист», – підсумувала Світлана Савчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волиняни сплатили податку на нерухомість вдвічі більше, ніж торік

Надрукувати
мітки:
коментарів