Поділитись:

Поха – блогер, а не організатор блокування Ягодина, – протестувальник

Субота, 01 грудня 2018, 12:00
Поха – блогер, а не організатор блокування Ягодина, – протестувальник

Активіст Богдан Усік (який є помічником депутата Луцької міської ради Миколи Собуцького) заперечив свої слова про те, що голова ГО "Автомайдан Волинь" Сергій Поха – організатор протестів на міжнародному пункті пропуску "Ягодин".

На своїй сторінці у соціальній мережі "Facebook" він зазначив, що у прямому ефірі ток-шоу "Протилежний погляд Live" не встиг завершити власну думку (під час ефіру Богдан зазначив, що Сергій Поха зібрав людей та закликав їх їхати на "Ягодин", сам Поха заперечив свою причетність).

"Організатор для Сергія , це занадто голосно сказано, простий учасник, нічого більше, головним організатором був народ! Якби у цьому протесті справді був явно виражений лідер, то можливо наша акція досягла би успіху. Сергій просто озвучував думки людей, він же у нас блогер", – сказано у дописі.

Скріншот зі сторінки Сергія Похи у «Facebook»Скріншот зі сторінки Сергія Похи у «Facebook»

Нагадаємо, що 25 листопада, на пунктах пропуску на кордоні між Польщею та Україною виникли черги з авто. А ближче до обіду в «Устилузі» та «Ягодині» розпочалися мирні безстрокові акції протесту, адже місцеві були не задоволені новоприйнятими законами по розмитненню.

Читайте також: 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів