Поділитись:

У Луцьку Пенсійний фонд хоче орендувати приміщення так, як міграційна служба, – за гривню

Понеділок, 17 грудня 2018, 12:02
У Луцьку Пенсійний фонд хоче орендувати приміщення так, як міграційна служба, – за гривню

Пенсійний фонд, дізнавшись, що Луцькрада здала в оренду міграційній службі комунальне приміщення за гривню в рік, захотіла й собі такі пільги.

Пенсійний фонд орендує  приміщення на вулиці Кривий Вал, 32 та на проспекті Президента Грушевського, 1. Про це розповіла начальник управління майном міської комунальної власності Алла Грабко 17 грудня під час засідання комісії з питань комунального майна та приватизації.

 Алла Грабко зазначила, що, відповідно до змін в положенні про оренду комунального майна, для органів держвлади поставили оренду 3 %.

Втім Пенсійний фонд, дізнавшись що міграційній службі дали приміщення в оренду за гривню в рік, захотів і собі таких пільг. Мовляв, вони теж обслуговують громадян міста.

«Ми вирішили поставити їм 1 %, щоб не давати таких пільг», – сказала Алла Грабко.

Нагадаємо: за користування нежитловим приміщенням загальною площею 340,8 кв. м, що на вул. Кравчука, 12, для управління Державної міграційної служби України у Волинській області встановили річну орендну плату в розмірі однієї гривні на термін до 31.08.2021. 

"Нами прикладені величезні зусилля, щоб міграційна служба залишилася в Луцьку, бо ж були проблеми з приміщеннями", – сказав депутат та радник міського голови Ігор Поліщук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луцькі боксери взяли в центрі міста в оренду занедбане майно

Надрукувати
мітки:
коментарів