Поділитись:

Новорічні закупи: що по чім у Луцьку

Субота, 29 грудня 2018, 10:32
Новорічні закупи: що по чім у Луцьку

У крамницях, на ринках та супермаркетах – передноворічний ажіотаж. Всі готуються до свят та навипередки розмітають усе, що надалі стоятиме на столі та створюватиме новорічний настрій.

Що та за скільки можна придбати на місцевому ринку, з’ясовували журналісти Сфера-ТВ. 

Невід’ємний атрибут нового року – ялинка. Їх на "Центральному ринку" Луцька до кольору до вибору. В’язані з гілочок, сосни та ялини різних розмірів та на різний гаманець. Продавці новорічних дерев кажуть, що цьогоріч покупці не такі активні, як минулого року. Волинянин Іван привіз понад сотню ялин з Камінь-Каширщини і за два дні, бідкається чоловік, продав всього 20 штук.

Ще один обов’язковий атрибут новорічних свят – мандарини. Від 30-ти до 40-ка гривень за кілограм помаранчевих фруктів правлять крамарі. 

Далі справа за колись традиційним новорічним салатом. Отже, найдорожчий продукт до м’ясного салату – молочна ковбаса, середня ціна якої становить 90 гривень за кілограм. Яйця – від 20-ти гривень за десяток. Не з дешевих виявилися і квашені огірки (по 50 гривень за кіло) та цибуля, яка, стверджують продавці, цього року не вродила, а тому вартує 20 гривень за кілограм. Тож аби дотриматися умовної традиції і на стіл поставити олів’є, потрібно викласти чимало грошенят. Щоправда, покупці нині кажуть, що цей салат вже не в тренді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Олів’є" без майонезу, "Шуба" навпіл і суп: Супрун сказала, як не переїсти

Надрукувати
мітки:
коментарів
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024