Поділитись:

Лучан запрошують на благодійний забіг

П'ятниця, 22 квітня 2016, 18:41
Лучан запрошують на  благодійний  забіг

Лучан і гостей міста запрошують долучитися до благодійного забігу "Крок до подиху в нове життя", що відбудеться у рамках акції "Серце до серця".

Захід відбудеться 24 квітня о 16:00 годиніза маршрутом "Київський майдан – Театральна площа", – повідомляють організотори на офіційній сторінці Вконтакте.

Мінімальний благодійний внесок становить 25 гривень.

План проведення благодійного забігу:

16:00 збір учасників марафону, реєстрація;
16:25 вступне слово, відкриття;
16:30 - 17:00 – старт і забіг по маршруту;
17:00 фініш;
17:10 - 17:40 – підрахунок зібраних коштів;
17:10 - 18:30 – виступи спортсменів, волонтерів;
18:30 - 18:40 – закриття, оголошення зібраних коштів;
16:00 - 18:30 – на театральній площі будуть розміщені фотозони, біля яких можна буде фотографуватися.

Учасники, які не досягли 18 років, повинні брати додатковий дозвіл у відповідальної за них особи і підкріплюватися присутністю такої особи на заході.

"Цього року вперше у місті відбудеться благодійний забіг для збору коштів на обладнання недоношеним діткам в обласну дитячу лікарню. Спільними стараннями студентів, учнів чи звичайних перехожих ми зможемо врятувати ще одне життя. Сьогодні це просто малюк, якого рятуємо ми, а завтра це людина з великої букви, яка не один раз зможе врятувати нас... Благодійний забіг – це час для того дня, щоб нарешті почати бігати, зайнятися собою, змінити своє здоров'я. Це шанс показати себе з кращої сторони. Шанс на вже дане життя не проспати його", – звертаються організатори до небайдужих лучан.

Основною метою заходу є популяризація спорту серед громади міста та сприяння розвитку благодійного руху на Волині. Благодійна мета – збір коштів в рамках ХІ всеукраїнської благодійної акції "Серце до серця" для придбання обладнання в реанімаційне відділення Волинського обласного дитячого територіального медичного об'єднання.

Лучан запрошують на  благодійний  забіг

Надрукувати
мітки:
коментарів