Поділитись:

Луцьк рік тому: табу для собак та допит Бунди

Субота, 26 січня 2019, 08:00
Луцьк рік тому: табу для собак та допит Бунди

Рік тому, 26 січня 2018 року, депутат Луцької міської ради Наталія Бунда отримала виклик на допит в поліцію. Але до луцьких справ це не має жодного стосунку. Її викликали як свідка у кримінальному впровадженні, яке відкрили на заяву колишнього директора Львівського органного залу.

Що має стосунок до міста – це табу на вигул собак. Не всюди, звісно. Усі луцькі школи та дошкільні навчальні заклади дотримались ініціативи департаменту муніципальної варти Луцької міської ради та встановили на своїх територіях таблички про заборону вигулу собак.

Тим часом прокурора відділу прокуратури Волинської області викрили на одержанні 2 тисяч доларів США неправомірної вигоди. Їх він одержав від дружини одного із засуджених, які відбувають покарання у місцях позбавлення волі, за вирішення питання про дострокове звільнення її чоловіка.

У стінах Луцькради обговорили перелік прибудинкових територій, які планують капітально відремонтувати у 2018 році. Обіцяли зробити найгірші.

А ще 26 січня на «Конкуренті» вийшов матеріал, присвячений стратегії Луцька. По великому рахунку, він і досі досить актуальний.

ЧИТАТИ: Quo Vadis, Луцьк, або Стратегічні головоломки розвитку міста

Надрукувати
мітки:
коментарів