Поділитись:

Google безкоштовно вчитиме українських бізнесменів цифровому маркетингу

Понеділок, 25 квітня 2016, 15:05
Google безкоштовно вчитиме українських бізнесменів цифровому маркетингу

Компанія Google-Україна запустила навчальну програму – нову онлайн-платформу, яка пропонує безкоштовні тренінги з цифрового маркетингу всім охочим.

Мета програми Digital Workshop – надання необхідних знань та навичок для успішного розвитку бізнесу представникам малого та середнього бізнесу України за допомогою цифрових можливостей. Про це повідомляє видання watcher.

Користувачі можуть вдосконалювати свої навички роботи в інтернеті за допомогою безкоштовних довідників на різні теми – від перших кроків з просування компанії в інтернеті до ведення маркетингових кампаній в соціальних медіа, використання можливостей мобільних телефонів для залучення нових клієнтів і багато іншого.

Також можна вибрати теми, які цікаві, або пройти весь онлайн-курс повністю і отримати сертифікат від Google і IAB Europe. Список тем можна знайти тут.

Всі представники бізнесу, а також індивідуальні користувачі, які зацікавлені в підвищенні рівня своїх цифрових знань, можуть підписатися безкоштовно і відвідувати онлайн-курси, доступні на платформі.

Надрукувати
мітки:
коментарів